Autodesk média és szórakoztatóipari szoftverek

Értékelés:
(0 szavazat)

Autodesk média és szórakoztatóipari szoftverek

Az Autodesk világelső a 3D tervező-, mérnöki és szórakoztatóipari szoftverek terén. Tekintse meg bővebben az Autodesk média és szórakoztatóipari termékeit, és további Autodesk termékeket az Arizona MPS kínálatában.

Autodesk Smoke

Az új Autodesk  Smoke  2013 professzionális videoszerkesztő szoftver minden eddigieket felülmúlva kapcsolja össze a videó editálást és a vizuális effekteket. Ha Mac OS rendszeren keres integrált megoldást videó editálási és effektezési céllal, akkor a Smoke a professzionális választás. A megszokott videó vágási eszközök és a node-alapú, közvetlenül a timeline-on történő kompozitálás egységesítésével a Smoke forradalmasítja a videó utómunkát. A megszokott nemlineáris editálási (NLE) munkafolyamatokat alkalmazva végezhet színkorrekciót, 3Dkompozitálást és fényelést. A komplex több alkalmazást igénybevevő munkafolyamatokkal ellentétben a Smoke minden eszközt a keze alá helyez, ezáltal időt takaríthat meg, és többet foglalkozhat a kreatív teendőkkel.

 

Professzionális videó editálás és finishelés MAC-en

Videó editálás és effektezés MAC-en - végre együtt

Videó editálás és effektezés MAC-en - végre együtt

Videó editálás és effektezés MAC-en - végre együtt

 • Adja át a történetet és dolgozzon gyorsabban a nélkülözhetetlen videó editálási és effektezési eszközök segítségével
 • Az új ConnectFX funkció a timeline-ra integrálja a hatékony node-alapú kompozitálást
 • Nincs szükség plugin-ekre, kiegészítő megoldásokra, vagy több alkalmazásból származó metaadatok kezelésére

Az összes médiafájl egy helyen

Az összes médiafájl egy helyen

 • Kezelje automatikusan a médiafájlokat a MediaHub munkafolyamat segítségével.
 • Könnyen megoldhatja a változtatásokat a Smoke-on belül.
 • Rögtön nekikezdhet a videó vágásnak a nyersanyag konvertálása nélkül
 • Natív médiatámogatás: RED, ARRIRAW, DNxHD és ProRes

Az ismert videó szerkesztési eszközök és az áhított effektek

Az ismert videó szerkesztési eszközök és az áhított effektek

 • A megszokott sáv-alapú editálási környezet kombinálva a fontos eszközökkel, mint például színkorrekció, animált grafikák és vizuális effektek
 • Vágók számára tervezett új, timeline alapú munkafolyamat
 • Importálja az Apple Final Cut Pro, Avid Media Composer és Adobe Premiere Pro videó editáló szoftverekben használt timeline-okat!

3D vizuális effektek

3D vizuális effektek

 • Lépjen túl a 2D-alapú kompozitáláson az Action compositing környezet segítségével
 • Valódi 3D vizuális effektezési eszközök 3D szövegek, címek, logók kezelésére, és a teljes mértékben testre szabható megvilágítás létrehozásához
 • Szereoszkópikus 3D (S3D) alkalmazása, editálás és kompozitálás

 

Autodesk Flame termékek

Az Autodesk Flame 2013 szoftver kreatív eszközöket biztosít a 3D vizuális effektezés és kompozitálás terén. Az utómunka folyamat kezdetétől egészen a végéig biztosítja a 3D vizuális effektekhez, színkorrekcióhoz és videó finisheléshez szükséges eszközöket.

Innovatív fényelési eszközök

A fényelési eszközök lehetővé teszik, hogy 3D fényhatás effekteket hozzon létre. Fedezze fel az új módszereket, hogy miként integrálhatja a fényeket és színeket közvetlenül a 3Dkompozitálási környezetbe.

 • Pont, terület, irányított és környezeti megvilágítások, melyek segítségével valósághű árnyékokat hozhat létre 3D helyszíneken.
 • Ultra-realisztikus 3Doptika becsillanásokat, virító és térfogati fényhatásokat hozhat létre, melyek kölcsönhatásba lépnek a felületekkel és 3D objektumokkal.
 • A sík felületekre és 3D objektumokra vetődő környezeti és háttérvilágítás pontos szimulálásának érdekében az AutodeskFlame támogatja az IBL leképezést.
 • CG renderek interaktív fényelése normális és pozíciós leképezés alkalmazásával

Teljes vezérlés fényeléskor

Teljes vezérlés fényeléskor

Fénytípusok és árnyékvetés

Fénytípusok és árnyékvetés

Optika becsillanás és fénysugár objektumok

Optika becsillanás és fénysugár objektumok

 

3D munkafolyamat

A CG eszközök segítségével különböző 3Danimációsszoftverekkel finishelhet, mint például az Autodesk Maya, Autodesk3dsMax és AutodeskMudbox szoftverek, melyek lehetővé teszik az egyszerű változtatást, és különböző verziók elkészítését az utómunka során, amikor a sebesség és interaktivitás létfontosságú.

 • Az Autodesk FBX eszközkezelő technológia segítségével megoszthatja a 3D szerkesztő eszközöket az animátorok és vizuális effekt művészek között saját munkafolyamatának részeként.
 • Az Alembic nyílt CG átviteli formátumtámogatás segítségével pont-gyorsítótárazott animált geometriák adatátvitelét oldhatja meg.
 • Egyedileg testreszabható render lépéseket definiálhat a CG munkafolyamat és a finishelés között. A Flame Premium segítségével a CG modelleket használó utómunka projektek verziókövetését valósíthatja meg.
 • Az Autodesk Open clip nyílt forráskódú XML struktúrájának köszönhetően a több render lépésből álló és különböző verziójú CG modelleket is nyomon követheti.

 

Sztereoszkópikus 3D finishelés

Autodesk - Sztereoszkópikus 3D finishelésVállalja el a legújabb kihívásokat jelentő sztereoszkópikus3D(S3D)utómunka projekteket is. A valós idejű 3D fényeléstől a 3D vizuális effektezésig, a FlamePremium segítségével minden eddiginél gyorsabban kivitelezheti a nagyszerű látványt nyújtó S3D projekteket.

 • S3Dkompozitálási munkafolyamat az Action szoftver komponensben.
 • Többszintű S3Dtimeline munkafolyamat 3Dfényelés és vizuáliseffektezés célokra
 • S3Dkompozitálási munkafolyamatba integrált fényelés eszközök, a világító tárgyak könnyebb kezelése
 • Autodesk Maya szoftver integráció az Autodesk FBX eszközkezelő technológia és a többcsatornás render lépésekből álló munkafolyamat segítségével.

 

3D vizuális effektek

Autodesk - 3D vizuális effektekÜgyfeleinek még gyorsabb és interaktívabb 3D kompozitálási megoldást kínálhat, széleskörű technikai és kreatív effektezés eszközökkel. Továbbá képpont követést, szövegek kezelését, maszkolást, kulcsolást és fényelést. Az Action és Batch felület segítségével a Flame és Flame Premium lehetővé teszi a 2D és 3D objektumok gyors importálását a kész munkába.

Valósidejű színkorrekció

Autodesk - Valósidejű színkorrekcióAz Autodesk Flame Premium hatékony és rugalmas utómunka produkciós munkafolyamatát alkalmazva gyorsan dolgozhat 3D vizuális effektekkel és valós idejű színkorrekcióval. A munkafolyamat elejétől a végéig jó szolgálatot tesznek a különböző finishelő eszközök, melyekkel időt takaríthat meg mivel veszteségmentesen mozgathat többszintű timeline-okat a színkorrekció és finishelő eszközök között. Akár a már effektelt szegmenseken korrigálja a színeket, vagy a korrigált szegmenseket effekteli, a Flame Premium flexibilis finishelő megoldást nyújt.

Szerkesztői finishelés

Autodesk - Szerkesztői finishelésA Flame Premium a logikus timeline alapú munkafolyamatot és a timeline navigációt ötvözi a Flame-ben használatos kreatív eszközökkel. A rugalmas munkafolyamat lehetőségekkel a FlamePremium a kreatív eszköztár megtartásával az ön kezébe adja a választást, hogy milyen munkafolyamat szerint kíván dolgozni.

Bizonyítottan kreatív eszközök

Az Autodesk Flame és FlamePremium intuitív fehasználói felületet és precíz vizuális effektezési eszközöket kínál, beleértve az Action 3D kompozitálási felületet, integrált 3D objektumkövetést, fényelési eszközöket és a Batch kompozitálási felületet, mozgásbecslést felhasználó Timewarp, Color Warper és Master Keyer effekteket. Az Autodesk Premium továbbá tartalmazza az AutodeskLustre szoftver valósidejű fényelő funkcióját és az AutodeskSmokeAdvanced szoftver teljes timeline munkafolyamatát, ezzel az Ön kezébe adva a nélkülözhetetlen finishelő eszköztárat.

 

Autodesk Combustion - Mozgókép kompozitálás, animált grafika és vizuális effektek

Az Autodesk Combustion egy teljes értékű vektor alapú rajzoló, animált grafika tervező és mozgóképkompozitáló szoftver. A könnyen használható felhasználói felületének, veszteségmentes és hatékony munkafolyamatának, széleskörű eszköztárának, mindemellett gazdaságos árának köszönhetően a Combustion azonnal kiterjeszti minden komoly digitális videó művész kreatív lehetőségeit, dolgozzon akár a professzionális animációs grafika, webes, illetve HDTVvideó tartalom vagy filmes effektek terén. Az AutodeskCombustion Microsoft Windows és Apple Macintosh rendszereken is elérhető.

Autodesk Combustion - Mozgókép kompozitálás, animált grafika és vizuális effektekAutodesk Combustion - Mozgókép kompozitálás, animált grafika és vizuális effektek

 • Full 3D kompozitáló rendszer.
 • Fejlett vizuális effektezési eszköztár - kulcsolás, színkorrekció, követés (tracking), szemcsézettség kezelése (film grain) és az Autodesk Flame vizuális effekt és finishelő szoftverből származó maszkolási eszközök.
 • Közvetlen editálás - az NLE szoftver helyett közvetlenül Autodesk Combustionben is összeilleszthetőek a klipeket, különböző átmenetekkel.
 • Bőséges effektezési eszköztár, mely teljes mértékben tartalmazza az interaktív részecske rendszert, warping és morphing leképezéseket, továbbá 3D post filtereket.
 • Átfogó festés, animációs és rotoscope-technikához szükséges eszközök, animációs görbe szerkesztő, kulcs képkockák és kifejezések megadása
 • Intuitív vázlatos nézet a komplex effektek elképzeléséhez és szerkesztéséhez
 • OpenGL API gyorsítás, multi-processzor támogatás és átfogó gyorsítótárazás a továbbfejlesztett rendszerteljesítmény eléréséhez.

 

Autodesk 3ds Max - 3D modellező, animációs és renderelő szoftver

Autodesk 3ds Max - 3D modellező, animációs és renderelő szoftverAz Autodesk 3ds Max és az Autodesk 3ds Max Design szoftverek erőteljes, integrált 3D modellező, animációs és renderelő eszközöket biztosítanak, amelyekkel a művészek és tervezők a kreatív alkotásra összpontosíthatják energiáikat a műszaki kihívások helyett. A termékek ugyanazon alaptechnológiával rendelkeznek, de speciális eszköztárat kínálnak egyrészt a játékfejlesztők, a vizuáliseffektus-művészek, a mozgókép-művészek és a médiaiparban dolgozó más kreatív szakemberek, másrészt az építészek, a tervezők, a mérnökök és a látványtervező szakemberek számára.

 • Együttműködési képesség az Adobe After Effects szoftverrel-Kihasználhatja a magasabb szintű 2D/3D adatátvitelt.
 • Új renderelési lépés rendszer-Renderelési elemeket hozhat létre az Autodesk Smoke 2013, az Adobe After Effects és az Adobe Photoshop szoftverekben történő használatra.
 • ActiveShade interaktív NVIDIA iray renderelés-A változatok hatékonyabb elkészítését teszi lehetővé az interaktív renderelési munkamenettel, amely folyamatosan frissül, ahogy módosításokat hajt végre a kamerák, a világítás, az anyagok és a geometria beállításaiban.
 • Továbbfejlesztett együttműködés az Autodesk Revit Architecture szoftverrel és Autodesk DirectConnect támogatás-Közvetlenül importálhat Revit-fájlokat a 3ds Max szoftverbe, illetve átvihet ipariforma-tervezési adatokat a CAD termékek használatával.
 • MassFX fejlesztések-Az új mCloth modul szakítható anyagokat és a dinamikus rongybaba-hierarchiák (karakterre ható erők és gravitációk) támogatását tartalmazza.

 

Autodesk Maya

Autodesk Maya 3D animációs szoftverAz Autodesk Maya 3D animációs szoftver egy könnyen bővíthető produkciós platformon kínál átfogó szolgáltatáskészletet animációs, modellező, szimulációs, renderelő, mozgáskövető és kompozitáló eszközökkel. A Mayavizuáliseffektusok készítéséhez, játékfejlesztéshez, utómunkálatokhoz és 3Danimációs projektekhez kínál olyan eszköztárat, mely kielégíti a nagy igényeket támasztó produkciós követelményeket. A Maya 2013 szoftver olyan eszközöket tartalmaz, amelyek megkönnyítik a párhuzamos munkafolyamatokat és az összetett feladatok kezelését, emellett hatékony új kreatív eszköztárat és termelékenységi fejlesztéseket biztosít, amelyek segítségével gyorsabban hozhat létre jobb minőségű tartalmat.

Autodesk Maya 3D animációs szoftver

 • Maya nHair-Rendkívül élethű hajat és más görbealapú dinamikus elemeket hozhat létre.
 • A Viewport 2.0 fejlesztései-Élvezze a nagy pontosságú interaktív környezeteket és a nagysebességű kötegelt renderelést.
 • Új csomópontszerkesztő-Könnyebben hozhat létre és szerkeszthet csomóponthálózatokat, illetve könnyebben végezhet rajtuk hibakeresést.
 • Bullet Physics-Nagyobb sebességgel szimulálhat lágy és merev testeket.
 • Hőtérkép felületképzés-Használja ki a geometriák csontvázakra történő pontosabb kezdeti csatolását.
 • Trax klip egyeztetés-Megjelenítheti, hogy a Trax klipek hogyan fedik át egymást, ezáltal teljes karakter-előadásokat hozhat létre a különálló animációkból.
 • ATOM animációátvitel-Animációkat vihet át karakterek között az új ATOM (Animation Transfer Object Model - animációátviteli objektummodell) offline fájlformátummal.
 • Alembic gyorsítótárazás-A gyorsabb lejátszás érdekében összetett animált és szimulált adatokat szűrhet le alkalmazásfüggetlen létrehozott geometriákba.

 

Autodesk MotionBuilder - Valósidejű 3D karakter animációs szoftver

Autodesk MotionBuilder - Valósidejű 3D karakter animációs szoftverGyorsítsa meg animációs szakemberei munkáját! Az Autodesk MotionBuilder valósidejű 3D karakter animációs szoftver segítségével sokkal hatékonyabbá teheti a film és játék animáció munkafolyamatát. Az interaktív keretrendszerben bonyolult, kis válaszidejű karakteranimációt hozhat létre, szerkeszthet vagy játszhat le. A Motion Builder az ideális választás a nagy mennyiségű animációk előnézetére és elkészítésére a virtuális filmipar és a teljesítmény animációs filmek számára. Az új sztereoszkópikus eszköztár segítségével a jelenlegi szórakoztatóipari trendeknek megfelelően gyarapíthatja tőkéjét.

 • Valósidejű működés - a valósidejű 3D meghajtás az ipar egyik leggyorsabb animációs eszközévé teszi az Autodesk MotionBuilder-t.
 • Termelékeny munkafolyamatok - a kiemelten munkafolyamat-központú keretrendszer segítségével igényes nagy volumenű projekteket vállalhat:
  • Teljes inverz kinematikus testleírás és animációs cél újra meghatározása
  • Egységes, veszteségmentes, nemlineáris editáló rendszer
  • Élő eszköztámogatás

Autodesk MotionBuilder - Valósidejű 3D karakter animációs szoftver

 • Mozgás rögzítés, szerkesztés és adat felszabadítás - Világszínvonalú eszköztár áll rendelkezésre a mozgáskövető animációs adatok feldolgozására.
 • Zavartalan együttműködés - a szoftverfejlesztői készlettel, az AutodeskFBX technológiával, Python szkriptelési képességgel. A MotionBuilder továbbá együttműködik az AutodeskEntertainmentCreationSuite más termékeivel is, mint például az AutodeskMaya, Autodesk3dsMax és AutodeskSoftimage szoftverekkel, valamint az AutodeskHumanIK köztes szoftverréteggel.

 

Autodesk Mudbox - Valósidejű 3D karakter animációs szoftver

Autodesk Mudbox - Valósidejű 3D karakter animációs szoftverAz Autodesk Mudbox könnyen tanulható és használható, nagyfelbontású, ecsetvonásokkal vezérelhető 3D alakfelépítő szoftverrel a legösszetettebb látványeffektusokhoz szükséges részletes organikus modellek is felépíthetők. A szoftver problémamentesen integrálható az új vagy létező gyártási folyamatokba. Az AutodeskMudbox Mac, Microsoft Windows és Linux operációs rendszereken is elérhető.

 • Világszínvonalú 3D szobrászati eszköztár - a gyors, zökkenőmentes és pontos eredményekért
 • Közvetlenül nagyfelbontású3D modellekre történő festés - az eredmények rögtön láthatók.
 • Festés több anyag csatornán - hatékony eszköztár festés és több nagyfelbontású textúratérkép megtekintésére
 • Texture baking - Pontos normál, elmozdulás és környezeti abszorpciós textúra létrehozása
 • Interaktív megjelenítés - Jó minőségű render megtekintése közvetlenül a nézetablakban.
 • 3D rétegek - Kísérletezzen a különböző tervezési koncepciókkal, különböző átdolgozásokat hozhat létre.
 • Zökkenőmentes integráció - Az adatokat oda-vissza küldheti az AutodeskEntertainment Creation Suites 2012 szoftvercsaládon belül, és kihasználhatja a továbbfejlesztett kompatibilitást az Adobe Photoshop szoftverrel.
 • Autodesk termékek felhasználói közössége - Ingyenes tervezési eszköztárakhoz férhet hozzá.

Autodesk Mudbox - Valósidejű 3D karakter animációs szoftver

 

Autodesk munkafolyamat és médiamenedzsment megoldások

Mental rayR

Az iparágvezető renderelési megoldás különálló termékként érhető el az Autodesk 3D termékcsaládjához.

Autodesk Stitcher

Készítsen digitális fotóiból panorámaképeket és virtuális utazást, teljes gömbterületre képezve (360° x 180°) mindössze pár kattintással az Autodesk Stitcher szoftver segítségével.

Autodesk FBX 

Az Autodesk FBX egy általános szabvány 3D tartalom átvitelére és megtekintésére. Különböző helyszínek, munkaállomások és szoftveres eszközök között lehet 3D adatátvitelt biztosítani, ezáltal időt takarít meg a gyártási folyamatban.

Autodesk Backdraft

Rugalmas médiakezelő és háttér I/O megoldás.

Autodesk Burn

Linux-alapú hálózati feldolgozó megoldás az Autodesk kreatív termékcsaládjához. 

Autodesk Stone Direct 

Nagysebességű, optikai kábelen hozzáférhető tármegoldás, amely valós idejű hozzáférést tesz lehetővé a nagy felbontású médiához.

Autodesk Wire

Hálózati megoldás a TCP/IP protokollon keresztül történő nagysebességű médiatartalom-átvitelhez.

Autodesk WireTap

A tárolt médiatartalom fájlok konvertálása és másolása nélkül válik elérhetővé a teljeshálózaton.

 

További Autodesk termékek
Építőipari tervezés és kivitelezés

Építészet

AutoCAD Architecture
A továbbfejlesztett tulajdonságok fejlettebb tervezést, koordinációt és csoportmunkát biztosítanak a pontos és hatékony vázlatkészítéshez és kiviteli dokumentációk elkészítéséhez.
AutoCAD Revit Architecture Suite
Továbbra is kihasználhatja a szoftverekbe, képzésbe és tervadatokba fektetett erőforrásait, és élhet az épületinformáció-modellezés versenyelőnyével.
Autodesk Revit Architecture
Ez az épületinformáció-modellezésre fejlesztett szoftver a tervezői gondolkodást követi, így természetes módon alkothat, szabadon tervezhet.

Építőmérnöki tevékenység

AutoCAD Civil 3D
Átfogó AutoCAD-alapú alkalmazáscsomag, különböző építőipari projektek tervezéséhez, vázlatok készítéséhez és kezeléséhez.

Szerkezetépítés

AutoCAD Revit Structure Suite
A korábbi befektetések eredményeit kihasználva könnyedén térhet át az épületinformáció-modellezésre az iparágvezető AutoCAD szoftverrel és a Revit Structure épületinformáció-modellező megoldás előnyeivel.
Autodesk Revit Structure
Hatékony szerkezettervező, dokumentációs, elemző és tervező megoldás.
Autodesk Robot Structural Analysis Professional
Az Autodesk Robot Structural Analysis Professional koordinált digitális elemzéssel és tervezéssel egészíti ki az épületinformáció-modellezés kelléktárát a szerkezettervezők számára.

Épületgépészet

AutoCAD MEP
Nagyobb hatékonyság, pontosabb és összehangoltabb munka az épületgépészeti és elektromos tervezők számára készült mérnöki, tervező és dokumentációs alkalmazás használatával.
AutoCAD Revit MEP Suite
Az AutoCAD MEP szoftver hatékony dokumentációs képességei és a Revit MEP épületinformáció-modellezés versenyelőnye egy csomagban.
Autodesk Revit MEP
Épületinformáció-modellezési tervező és dokumentációs megoldás, amelynek működése követi az épületgépészek és villamosmérnökök gondolkodását. 

Általános tervezés és dokumentálás

AutoCAD
Az aprólékos, részleteiben továbbfejlesztett AutoCAD  szolgáltatásai követik a felhasználók gondolkodását a mindennapi tervezési feladatok magas igényei szerint.
AutoCAD LT
Egyszerűbbé válik a mindennapi tervezési feladatok elvégzése a legtöbb példányban értékesített 2D rajzoló és kirészletező eszközzel, amelynek fejlesztése során a rajzolók érdekeit tartották szem előtt.

Látványtervezés

Autodesk 3ds Max Design
Fedezze fel, ellenőrizze és mutassa be ötleteit az Autodesk 3ds Max Design, az átfogó 3D modellező, animációs és renderelő megoldással, amely támogatja a dizájnerek és a látványtervezők munkamódszereit.

Együttműködést segítő projektmenedzsment

Autodesk Buzzsaw 
Központi információgyűjtés, egyszerű hozzáférés, amely az időben meghozott döntések és a sikeres projektvégrehajtás alapja.

Autodesk Navisworks
Az Autodesk Navisworks szoftvermegoldásokkal a projekttervező és építőipari szakemberek egy közös, szinkronizált épületinformáció-modellben egyesíthetik munkájukat.

Megtekintő- és segédprogramok

Autodesk Design Review 
(korábban: DWF Composer)
2D és 3D tervek digitális tervellenőrzése, változáskövetése tervezőszoftver nélkül.
Autodesk Freewheel
Az Autodesk Freewheel egy ingyenes webszolgáltatás, amellyel szoftvertelepítés nélkül oszthatja meg és tekintheti meg a 2D és 3D terveket.
DWG TrueView
Ingyenes* megoldás a pontos AutoCAD rajzok megosztására, a DWG- és DXF-fájlok megtekintésére és nyomtatására, valamint a DWF-fájlok közzétételére.
AutoCAD Raster Design
A Raster Design segítségével jobban kihasználhatja szkennelt terveit és térképeit, légi felvételeit, műholdfelvételeit és digitális domborzatmodelljeit.
Autodesk DWF Writer
Biztonságosan megoszthatja a 2D és 3D adatokat DWF formátumban - függetlenül a tervezőalkalmazástól.

 

Térinformatikai termékek

Térinformatikai tervezés

AutoCAD Map 3D
Vezető mérnöki GIS-platform téradatok létrehozására és kezelésére. A hatékony AutoCAD-eszközökkel a teljes munkafolyamat zökkenőmentessé válik, és megnő a termelékenység.
AutoCAD
Az aprólékos, részleteiben továbbfejlesztett AutoCAD szolgáltatásai követik a felhasználók gondolkodását a mindennapi tervezési feladatok magas igényei szerint.
AutoCAD LT
Egyszerűbbé válik a mindennapi tervezési feladatok elvégzése a legtöbb példányban értékesített 2D rajzoló és kirészletező eszközzel, amelynek fejlesztése során a rajzolók érdekeit tartották szem előtt.
AutoCAD Raster Design
A Raster Design segítségével jobban kihasználhatja szkennelt terveit és térképeit, légi felvételeit, műholdfelvételeit és digitális domborzatmodelljeit.

Adatintegráció és webes térképek

Autodesk MapGuide Enterprise
A téradatok felhasználhatóbbá és értékesebbé válnak, mivel az Autodesk MapServer Enterprise segítségével integrálhatja az adatokat, új alkalmazásokat fejleszthet és széles körben terjesztheti a térbeli információkat.
Autodesk MapGuide Studio
Teljes körű megoldás térinformatikai adatok begyűjtéséhez, internetes terjesztésének előkészítéséhez és a térinformatikai alkalmazások gyors fejlesztéséhez.

Infrastruktúra tervezése és kezelése

Autodesk Topobase
Az Autodesk Topobase infrastruktúra-tervezési és -felügyeleti megoldások integrált, az egész szervezet számára elérhető hozzáférést biztosítanak a térinformatikai tervezési, GIS, műveleti és üzleti feladatokon dolgozó csapatoknak.


Együttműködés

Autodesk Buzzsaw 
Központi információgyűjtés, egyszerű hozzáférés, amely az időben meghozott döntések és a sikeres projektvégrehajtás alapja.
Autodesk Design Review 
(korábban: DWF Composer)
2D és 3D tervek digitális tervellenőrzése, változáskövetése tervezőszoftver nélkül.
Autodesk Freewheel
Az Autodesk Freewheel egy ingyenes webszolgáltatás, amellyel szoftvertelepítés nélkül oszthatja meg és tekintheti meg a 2D és 3D terveket.

Megtekintő- és segédprogramok

DWG TrueView
Ingyenes* megoldás a pontos AutoCAD rajzok megosztására, a DWG- és DXF-fájlok megtekintésére és nyomtatására, valamint a DWF-fájlok közzétételére.
Autodesk DWF Writer
Biztonságosan megoszthatja a 2D és 3D adatokat DWF formátumban - függetlenül a tervezőalkalmazástól.


Gépipar 

Koncepciótervezés

Autodesk AliasStudio
(korábban: Alias StudioTools) 
A kreatív tervezési folyamat teljes eszköztára segíti a kimagaslóan jó tervek elkészítésében, amelyek kiemelkedő üzleti sikerhez vezetnek.
Autodesk ImageStudio
A tervezési elképzelés pontos bemutatásához könnyedén készíthet igényes renderelt képeket a 3D modellekből.

3D gépészeti tervezés

Autodesk Inventor
A legjobb választás az AutoCAD szoftver használói számára, mivel hozzásegíti a gépipari vállalatokat a 3D-s tervezés előnyeihez, miközben nem vesznek el a 2D-s folyamatokba fektetett beruházásaik sem.

2D gépészeti tervezés

AutoCAD Mechanical
2D gépészeti tervező és rajzoló alkalmazás, amely az alkatrészek és tartalmak szabványokon alapuló elemtára és az automatizáló eszközök mellett az Autodesk Inventor modellek kirészletezését is lehetővé teszi.

Elektromos tervezés

AutoCAD Electrical
Az AutoCAD termékcsalád része, kifejezetten villamos vezérlőrendszerek tervezésére és dokumentálására fejlesztett, piacvezető alkalmazás.

Adatkezelés 

Autodesk Productstream
Felgyorsíthatja a fejlesztési ciklusokat, és optimálisan használhatja ki a vállalat tervadatait a kulcsfontosságú tervezési és kiadási folyamatok szervezésével, kezelésével és automatizálásával.

Együttműködés

Autodesk Streamline
Az Autodesk Streamline projektkezelési környezet javítja a kommunikációt és az együttműködést a tervezők, az ügyfelek és a szállítók között.
Autodesk PortfolioWall
A könnyen használható bemutató és szervező eszközökkel elérhetőbbé válnak a tervek, akár csoportmunkára, zsűrizésre, a terv fejlesztésére, vagy egyszerűen csak újabb inspirációra van szükség.
Autodesk Design Review 
(korábban: DWF Composer)
2D és 3D tervek digitális tervellenőrzése, változáskövetése tervezőszoftver nélkül.
Autodesk Freewheel
Az Autodesk Freewheel egy ingyenes webszolgáltatás, amellyel szoftvertelepítés nélkül oszthatja meg és tekintheti meg a 2D és 3D terveket.
DWG TrueView
Ingyenes megoldás a pontos AutoCAD rajzok megosztására, a DWG- és DXF-fájlok megtekintésére és nyomtatására, valamint a DWF-fájlok közzétételére.

Látványtervezés

Autodesk Showcase
A döntéshozatal elősegítése 3D tervadatokból létrehozott valósághű képekkel, a tervek bemutatását és áttekintését lehetővé tevő környezet biztosításával.

Megjelent: 7942 alkalommal