Avid Studio az iPad-en

Értékelés:
(0 szavazat)

Avid Studio az iPad-en

Avid utómunka rendszer bérlés »

Avid Studio az iPad-enAz Avid Studio átköltözteti a nagyképernyős filmkészítést az érintőképernyős iPad-re is. Az Avid a világvezető filmszerkesztő technológiáját egy könnyen használható alkalmazásba gyúrta, mellyel lehetővé válik a video, hang és fotók editálása, mely sebességének csak az Ön kreativitása szab határt! Szélsebesen elrendezheti klipjeit az virtuális forgatókönyvben, precízen összevághatja azokat a timeline-on, köztük pedig kiváló minőségű áttűnéseket, és effekteket alkalmazhat mind a video- és audio sávon. Ezek után megoszthatja az elkészült remekműveit Youtube-on, Facebook-on és további közösségi oldalakon. Az elkészült projektjét PC-re is exportálhatja, így még fejlettebb eszközökkel folytathatja a vágást az Avid Studio számítógépes változatában.

 • Sokszínű médiatámogatás – video, audio és fotó
 • Média elérése külső eszközökön iPad-en kereszül a Camera Connection Kit segítségével (külön megvásárolható)
 • Video és fotók rögzítése az alkalmazás segítségével
 • Média rendszerezése album, esemény, személyek, stb. szerint

 

Érjen el többet!

Avid Studio az iPad-enAz AvidStudio megnyitja a kapukat Ön előtt, hogy többet érjen el mint bármely más videoszerkesztő programmal. Érje el az összes médiafájlt az iPad-jén, vagy akár külső eszközökön is az iPad Camera Connection Kit segítségével. Rögzítsen videót vagy fotókat az alkalmazás segítségével. Élvezze a legprecízebb vezérlést a frame-by-frametrimmelés, flexibilis audio editálás segítségével vagy testre szabhatja videóját animált grafikák és kép-a-képben effektek használatával. Ha még tovább akar merészkedni, akkor exportálja projektjét a PC-n is elérhető Avid Studioba, és folytassa az editálást még kifinomultabb fotó- és videojavító eszközökkel, korlátlan mennyiségű sávokkal a szekvencián, még fejlettebb effektek használatával, temérdek mennyiségű kiegészítő tartalommal. Könnyedén telepíthei az Avid Studio App Importert, és elkezdheti a projektek átvitelét az Avid Studio PC-s változatába.

 • többrétegű 3D animációk, áttűnések, és címek készítése, montázs témák
 • Fotók mozgatása és közelítés a hathatós slideshowk készítése érdekében
 • Videosávok egyszerű kompozitálása
 • kiváló fade-ek és átúszások
 • professzionális animált feliratok és grafikák készítése a szövegek, betűtípusok, színek, pozíció és forgatás finomhangolásával
 • Bámulatos Picture-in-Picture effektek a pozíció, méret és forgatás beállításával
 • Teljes képernyős lejátszás

 

Merüljön el az editálásban!

Avid Studio az iPad-enAz AvidStudio fejlesztésekor kiemelt szempont volt az, hogy az alkalmazás a lehető legjobban kihasználja az iPad érintőképernyőjét. Az AvidStudio iPad verziója a legintuitívebb videoszerkesztés élményét biztosítja Önnek. Duplán érintse meg a kijelzőjét a szekvencia teljes megjelenítéséhez. A kétujjas nagyítás kézmozdulatával a timeline-on átléphet a frame-by-frametrimmelés módba. A kétujjas nagyítás kézmozdulathoz hasonlóan, forgassa el ujjait, hogy a picture-in-picture effektek használatakor átméretezhesse a képeket, illetve videókat, és további beállításokat módosítson. A lehetőségek tárháza kifogyhatatlan, és sosem volt idáig olyan szórakoztató mint most!

 • Gyorsan elkezdheti a munkát a hogyan használd tananyagok segítségével
 • Gyorsan elrendezheti klipjeit a virtuális forgatókönyvben
 • Megállás nélkül vághat, törölhet vagy klipet cserélhet a Razor Blade tool segítségével
 • Saját audio vagy az Avid Studio csomagban már rendelkezésre álló audio effektek használata.
 • Audio editálás, hangszint, fokozatos hangerő növekedés és elhalkulás beállítása

 

A professzionális filmkészítők választása

Avid Studio az iPad-enAz Avid olyan technológiát biztosít, melyet a legnagyobb figyelemmel kísért szuperprodukciók használnak – Academy Award győztes filmektől a Grammy-díj nyertes albumokig. Többéves tapasztalatra építve az Avid Studio kellően könnyen kezelhető a hobbi szintű videoszerkesztők számára, míg professzionális szolgáltatásokat biztosít a hivatásos vágóknak is.

Az Avid Studio app mindössze $4.99 dolláros bevezető áron letölthető iPad-re az App Store-ból.

 

Néhány kép az Avid Studio alkalmazásról:

Avid Studio Avid Studio Avid Studio
Avid Studio Avid Studio Avid Studio
Avid Studio Avid Studio Avid Studio
Avid Studio Avid Studio Avid Studio
Avid Studio Avid Studio Avid Studio
Avid Studio Avid Studio Avid Studio
  Avid Studio  
Megjelent: 6691 alkalommal