Arizona MPS

Kategória: Arizona MPS
Arizona MPS - 5.0 out of 5 based on 2 votes
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Felhasználó értékelés: 0 / 5

Inaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillagInaktív csillag
 

Keress meg minket a Google+-on

Bemutatjuk az AVID új keverőpultját, az AVID S3L-t

AVID S3L digitális keverőpultAz AVID S3L digitális keverőpult a legújabb technológiai megoldásokat tartalmazza. Az AVID legújabb fejlesztése szokás szerint a jövőt célozza és óriási szemléleti átalalkuláson ment keresztül.

Részletek »

 

 

 

Ljubezen na deželi

arizonamps-szloveniaAz Arizona MPS az Éden Hotel1, Éden Hotel2 és az Aranypart című reality műsorokhoz nyújtott technikai szolgáltatást, majd idén nyáron egy szlovén valóságshow-t volt szerencsénk vállalni. Rendkívül rövid, négy napos építési határidővel.
Az ArizonaMPS Ljubezen na deželi reality műsor teljes technikai kiszolgálója volt, Panasonic robotkamerákat, Sony XDCam VTR-eket, Sony ENG kamerákat, Sennheiser mikroportokat, Desisti HMI és Arri fresnel lámpákat szállítottunk. Majd természetesen az utómunkához Avid ISIS-t és Médiacomposer 6.5-ös klienseket, melyen gőzerővel folyik az utómunka!

Bővebb irásunk hamarosan, addig is izelítő videó! »


Avid Media Composer 7.0

Avid Media Composer 7.0NAB-on körüljártuk az Avid standot, talán a legfontosabb az Avid Media Composer 7.0.

Jönnek a vágók által várva várt funkciók: többek között a másolás, konszolidálás, transzkódolás háttérben történő futtatása, az AMA fájlok kezelésének leegyszerűsödése és a szinte határtalan művészkedés mind a formátumok és munkafolyamat terén. Mindez pedig jóval kedvezőbb áron! 999 USD

Bővebben az Avid Media Composer 7.0-ról »

 

 

Korábbi híreink »

Hatvan, Hódmezővásárhely, Magyar Művészeti Akadémia, Szentes, Tiszaújváros, Útinform, BonumTV

Hatvan, Hódmezővásárhely, Magyar Művészeti Akadémia, Szentes, Tiszaújváros, Útinform, BonumTV

A felsorolásban az a közös, hogy az elmúlt fél év során a fenti települések illetve szervezetek a broadcast beruházásiakra kiírt pályázatain az ARIZONA MPS Kft-t hirdették ki győztesnek. Az eltelt időben sorra meg is valósultak a beruházások...

Részletek »

Korábbi híreink »

 

Találat: 125