Hírek, újdonságok

Hírek, újdonságok (12)

Magic Lantern - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Turbózd fel Canon EOS kamerád RAW video (veszteségmentes) és Dual ISO képességekkel!

Elöljáróban leszögeznénk, hogy nem akarunk senkit, rajongói, nem hivatalos szoftverek, firmware-ek telepítésére és használatára biztatni. Következő cikkünk csupán szeretné bemutatni a világ legnépszerűbb ilyen firmware-ének néhány érdekességét. Mivel telepítése gyárilag nem támogatott, mindenki csak saját felelősségére használja!

Műszaki eszközpark kiépítése az Éden Hotel számára Costa Ricán - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Feszített tempóban, alig 11 nap alatt installáltuk a HD minőségben dolgozó, 45 robotkamerát és a teljes műszaki eszközparkot az Éden Hotel számára Costa Ricán.

Új tv stúdiót épített a hódmezővásárhelyi Vásárhely TV-nek az Arizona MPS - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Új tv stúdiót épített a hódmezővásárhelyi Vásárhely TV-nek az Arizona MPSRekordidő alatt, mindössze 3 hónap leforgása alatt testre szabott, professzionális, a nemzetközi sztenderdek szerint is kiemelkedő, mégis rendkívül költséghatékony megoldásokkal újult meg Hódmezővásárhely televíziója. A teljes tervezést, kivitelezést, és az installációt és a betanítást is ellátó Arizona MPS a városi televízió minden érintett munkatársával együtt gondolkodva hozta létre a végül megvalósított rendszert, így felesleges kiadások nélkül, mégis a legprofibb eszközökkel épülhetett meg a stúdió.

Design monitorfal

Design monitorfalNem mindennapi megbízással zárta az előző évet az Arizona MPS: nyílt tenderen elnyerte a Chello Central Europe aulájában annak a design monitorfalnak a tervezését, felépítését és beüzemelését, amely a műsorszolgáltató vállalat valamennyi kijátszott adását élőben megjeleníti. A megbízás kiterjedt a fejállomás újraépítésére is.

Arizona MPS biztos háttér a Viasat3-nak...

fooldal-viasat3-1fooldal-viasat3-2...Arizona MPS lett a befutó a VIASAT3 első, idén kiírt broadcast beruházási pályázatán. A csatorna kiépítette saját vágóstúdióját, és ehhez Apple Final Cut utómunka rendszert, Pro Tools hangutómunka rendszert, Digitbeta átírót vásárolt. A tervezés, kivitelezés, üzembe helyezés betanítás és a karbantartás, de még a bútorok megtervezés is az Arizona MPS feladata lett.

Újratervezés! Fordulj balra, és menj tovább ötszáz métert!

Örömmel jelentjük be, hogy az Arizona MPS Kft. szeptembertől tágasabb, látványosabb irodában várja régi és új ügyfeleit – természetesen változatlan árakkal és a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal.

Arizona MPS Kft.Cégünk életében eljött az idő, amikorra bizony kinőttük korábbi bázisunkat, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy munkáink széles köre, sokszínűsége, bővülése ösztönzött minket arra, hogy továbblépjünk. Fontosnak tartottuk, hogy nemcsak a belváros kapujában, de a jól megszokott környéken maradjunk, így egy Arizona MPS-be vezető úttal nem kell alapvetően máshogy számolni, mint eddig. Új irodánkat a Francia út 55/B. szám alatt találja meg.

„Tapeless” a kétnyelvű helyi tévé Újszentesen - fotógaléria

Tapeless - a kétnyelvű helyi tévé Újszentesen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

„Tapeless” a kétnyelvű helyi tévé Újszentesen

kétnyelvű Behela TV Újszentes

Zökkenőmentesen indult el a romániai Újszentesen az Arizona MPS saját maga fejlesztette archiváló hardver-szoftver együttesével a full HD-ban rögzíteni és adni képes Behela TV. Cégünk nem csak egy hatékony televíziós rendszert épített meg, hanem sikeresen nyújtott segítséget a pályázat rögös útvesztőjében is a közösségnek.