Újratervezés! Fordulj balra, és menj tovább ötszáz métert!

Értékelés:
(0 szavazat)

Újratervezés! Fordulj balra, és menj tovább ötszáz métert!

Örömmel jelentjük be, hogy az Arizona MPS Kft. szeptembertől tágasabb, látványosabb irodában várja régi és új ügyfeleit – természetesen változatlan árakkal és a megszokott magas színvonalú szolgáltatásokkal.

Arizona MPS Kft.Cégünk életében eljött az idő, amikorra bizony kinőttük korábbi bázisunkat, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy munkáink széles köre, sokszínűsége, bővülése ösztönzött minket arra, hogy továbblépjünk. Fontosnak tartottuk, hogy nemcsak a belváros kapujában, de a jól megszokott környéken maradjunk, így egy Arizona MPS-be vezető úttal nem kell alapvetően máshogy számolni, mint eddig. Új irodánkat a Francia út 55/B. szám alatt találja meg.

 

A csöndes, zöld környezetbe épült házban hatalmas az ügyféltér, hogy mindent kényelmesen meg tudjunk beszélni. Új irodánkban már egy külön tárgyaló is rendelkezésre áll, hogy nagyobb létszám mellett is folyhassanak az egyeztetések. Újragondolt, átszervezett, kétszintű raktárunk pedig a gyorsabb, logikusabb kiszolgálást segíti.

Jelentős változás, hogy irodánkat mostantól a Mastiff Hungary-vel is megosztjuk. A műsorgyártó cég munkatársaival immár fizikailag is együtt dolgozunk azért, hogy olyan televíziós produkciókat vigyünk sikerre, mint az Éden Hotel, vagy az Aranypart.

Minden és mindenki a szép, új helyén. Várjuk Önöket is, ide, az Arizonába.

Arizona MPS Kft. Arizona MPS Kft.

Arizona MPS Kft.

Arizona MPS Kft.

Arizona MPS Kft.

Arizona MPS Kft.

 

Megjelent: 3057 alkalommal