Fizetési feltételek

Fizetési feltételek

Szolgáltatásaink megrendelése esetén, a szolgáltatáshoz illeszkedő, egyedi fizetési feltételekben állapodunk meg.

Eszközbérletnél, amennyiben eseti megrendelésről van szó, a teljesítést követően, ismétlődő megrendeléseknél a tárgyhavi megrendelések összesítése után kerül sor a számlázásra.

Eszközbeszerzés esetén a fizetés feltételeit megrendelésed értéke határozza meg.

Bruttó 500 000 forint feletti megrendelés esetén a megrendelés értékének 50%-át előlegként kell átutalnod részünkre, a fennmaradó 50% az átvételt megelőzően fizetendő.

Bruttó 500 000 forint alatti megrendelésedet ellenértékét három féle képen tudod rendezni:

- Előre fizetés: A megrendelésedről kiállított számla másolatát faxon vagy e-mailen eljuttatjuk hozzád, ami alapján elutalhatod a teljes vételárat. Az összeg megérkezése után szállítjuk a terméket. Ne feledd, az összeg beérkezése nem garantál azonnali szállítást, kivéve, ha a terméket raktárunkról tudjuk szállítani, és ajánlatunkban is ez szerepel. A szállítási határidő mindig az árajánlatunkban szereplő határidő!

- Utánvét: Elküldjük az árut a részedre, amelynek ellenértékét postai utánvéttel egyenlítheted ki, az áru átvételekor.

- Helyben átadás: Készpénzfizetés ellenében az eszköz irodánkból közvetlenül is elvihető.

A fenti információk tájékoztató jellegűek. a pontos és részletes jótállási, szállítási és fizetési, valamint szerződéses feltételeinket minden esetben a köztünk létrejött szerződések, továbbá az Általános Szerződési Feltételek és a Jótállás (garancia) és szavatosság című dokumentumok tartalmazzák!

Megjelent: 4314 alkalommal