Magunkról

Az amerikai űrhajósoknak a hatvanas években félmillió dollárért fejlesztettek tollat, hogy az űrben is írni tudjanak: speciális, a NASA sztenderdjeinek megfelelő, több G erőnek ellenálló túlnyomásos tintapatron adagolta a festékanyagot súlytalanságban a papírra. Az oroszok néhány forintos ceruzát használtak.
Az urbánus legenda jól mutatja, mit ad az ArizonaMPS: az adott feladatra a legjobb, legésszerűbb megoldást.
Együtt gondolkodunk és tervezünk ügyfeleinkkel: már az előkészítés, a tervezés folyamatában ötleteket adnak szakértőink, így az adott költségkereten belül mindig a legjobb megoldás születhet meg.
Mi nem egy brand-et, hanem az Ön érdekeit szolgáljuk. Minden gyártótól azt fogjuk ajánlani Önnek, ami az adott feladatra a legjobb megoldás, legyen szó egy komplett stúdió felépítéséről, vagy csupán egyetlen részfeladat megoldásáról.

Ugye milyen egyszerű?

ARIZONA MPS

csoportkep 1

Munkatársaink:

 

andras-juhasz

Juhász András, ügyvezető igazgató

 

Richan Kornel sm2

Richán Kornél, műszaki igazgató

Juhasz Orsolya sm

Juhász Orsolya, értékesítés

Markovics Moni sm2

Markovics Mónika, kontroller

 Kiss Levente sm

Kiss Levente, rental manager

Ivan Jozsef sm

Iván József, műszaki manager 

 Udvardi Sandor sm2

Udvardi Sándor, műszaki manager

 Toth Gergo sm

Tóth Gergő, műszaki manager

Legnépszerűbb forgalmazott termékeink:
Sony, Panasonic, JVC, Ikegami, Thompson-Grass Valey, Snell and Willcox, Blackmagic Design, Datavideo, Echolab, Fore, Edirol, Canon, Fujinon, Century, Zeiss, Arri, DeSisti, Dedolight, Kino-Flo, AVID, Adobe, Canopus, Final Cut, Sachtler, Vinten, Manfrotto, Sennheiser, AKG, Genelec, Yamaha, PortaBrace, Petrol, Panther, Steadycam és még sorolhatnánk az általunk forgalmazott termékek gyártóit.

Mentés

Mentés

Megjelent: 8704 alkalommal