Referenciáink

Rólunk írták

Kabai Judit:

„Nemzetközi produkciós cégünk, amely világszerte szállít televíziós műsorokat, európai gyártásához vett bérbe már több mint 15 AVID utómunkarendszert VTR-ekkel, megosztott háttértárral az Arizona MPS-től. A szállítást, installálást Bukarestben és Pozsonyban néhány napon belül meg kellett oldani, amit az Arizona MPS hibátlanul teljesített. Azóta is együttműködő partnerünk, akit szívesen ajánlok mindenkinek.”

 

Sváby András, Videoklinika.hu tulajdonosa:

 „Egyedi problémával kerestük meg az Arizona MPS-t, hiszen élő internetes videoalkalmazásra volt szükségünk. A cég márkafüggetlenségének köszönhetően mindenből az elérhető legjobbat kaptuk komplett stúdiórendszerünkhöz...

www.videoklinika.hu

Sváby András 

Nádasdi Gábor, a Chello Central Europe műszaki igazgatója:

 „A szállítók vagy jó árat tudnak adni, vagy ténylegesen jó minőséget, de a forgatószettünk teljes felszerelésének szállításakor az Arizona MPS ezt a „vagy"-ot „és"-re cserélte. Látszik a megbízható tapasztalat, a profizmus, amikor a felhasználó szemével keresik a legoptimálisabb megoldást."

 

Geringó Lia, a Nemzetközi Média Intézet cégvezetője:

 „Az Arizona MPS Avid Nitris-ből, Panasonic HD monitorokból és a SonyXDCam-ből álló komplett HD utómunkarendszert helyezett üzembe nálunk, nagyon profi módon. Jó érzés találkozni ilyen elhivatott és hozzáértő műszakiakkal..."

Geringó Lia

Pusztai Ferenc producer, K.M.H. Film:

 „A nemzetközi kooperációban készülő játékfilmjeink készítéséhez használt Avid utómunkarendszer szállítására kiírt versenytárgyalást az Arizona MPS nyerte meg. A tapasztalatok annyira meggyőzőek voltak velük, hogy az együttműködés bővítése mellett döntöttünk. Érdemes kipróbálni őket."

 Pusztai Ferenc

Szilágyi Jenő, HirTV pécsi tudósítója:

„Független riporterként nem tartok fenn nagy stúdiót, és nem adok többmilliós megrendeléseket, ezért nagyon jó érzés, hogy akár egy fejlámpával kapcsolatos ügyben is van kihez tanácsért fordulni."

 Szilágyi Jenő

 

Megjelent: 6819 alkalommal