logo index

Bérlés/Rental foglalás: +36 30 880 2732
Értékesítés/Sales: + 36 70 397 4278

Bérlés/Rental: + 36 20 777 7470
Értékesítés/Sales: + 36 70 397 4278

    Avid ISIS 5000

    AvidISIS 5000

    Avid utómunka rendszer bérlés »

    A megfizethető megosztott tárhely alapmércéje

    Áttekintés

    Avid ISIS 5000 megosztott tárhelyAz Avid ISIS 5000 új mérföldkő a megbízható, rugalmas, nagy teljesítményű média-hozzáférés technológiák sorában, megfizethető áron, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabbá tegye új munkafolyamatait, ezzel tökéletesítve a végeredményt. Ha az Ön műsorgyártó vagy –szolgáltató cége 4-től akár 40 kliens csatlakozását igényli, akkor most kihasználhatja az ISIS megosztott háttértár teljesítményét, hogy növelje cége versenyképességét és produktivitását.

     

    Megbízható teljesítmény

    Az Avid ISIS 5000 megbízható teljesítményt biztosít szerényebb költségvetésű cégektől a nagyobb televiziókig egyaránt, kihasználva a több ezres tömegek által igényelt megosztott tároló rendszerek gyártásakor szerzett tapasztalatokat. A valós idejű tartalom-hozzáférést lehetővé tevő tárhelykezelő szoftver (ISIS File System) segítségével az Avid ISIS 5000 ugyanazt a valós idejű, fejlett önoptimalizáló adatstruktúrát alkalmazza, továbbá becsülhető, lineárisan skálázható, mint a nagyvállalati ISIS 7000 (korábbi nevén Unity ISIS) rendszer.
    Minden ISIS 5000 modell megfelel az Avid magas követelményű szabványainak, továbbá az ISIS technológia páratlan sávszélesség hatékonyságával járul hozzá a valós idejű videó vágási munkafolyamatok támogatásához, melyet az ipar legszigorúbb tesztelés- és ellenőrzés sorozata garantál.

     

    Az Avid együttműködési képessége

    Avid ISIS 5000 megosztott tárhelyAz Avid ISIS 5000 könnyen alkalmazkodik a különböző munkafolyamatokat igénylő környezetekhez, ezzel támogatva az Avid Media Composert, a NewsCutter, a Symphony és az Apple Final Cut vágószoftvereket, egyaránt kiegészítve azokat a FlexDrive-val, amely egy dinamikusan skálázható tárhely technológiával egészíti ki üzleti igényeit, fokozza az együttműködést és a termelékenységet, ahelyett, hogy korlátok közé kényszerítené munkájában. Összehasonlításképp, más rendszerek egyáltalán nem vagy kevésbé rugalmasak a tárhely tekintetében, és nem támogatják a Windows és Apple Macintosh munkaállomások használatát egyazon rendszerben, és gyakran csak egyetlen médiatípus használatát követelik meg. Az Isis 5000 esetében a munkaállomások csatlakozása Ethernet hálózaton, valós idejű lejátszásra optimalizálva, akár Windows, akár Apple Macintosh munkaállomások használatával történik, mind SD, mind HD projektek feldolgozása esetén. Az utómunka során akár a tömörítetlen 10 bites 1080i HD feldogozás is támogatott, de nem okoz gondot közel 100 XDCAM HD 4:2:2 50 Mbps videó stream vagy több tucat DNxHD masztering minőségű HD jelfolyam kezelése sem.

    Az Avid Interplay MAM rendszerrel (korábbi cikkünk) és a kijátszást végző AirSpeed Multi Stream videó szerverrel kiegészítve, rendszere teljes mértékben lehetővé teszi az elejétől végéig Avid munkafolyamatok kezelését, ezáltal biztosítva a szélessávú műsorszolgáltatást, utómunkát, oktatást és a kormányzati tartalom-előállítást világszerte.

    Avid Interplay MAM rendszerrel

    Könnyű használat

    Az Avid ISIS 5000 rendkívül könnyen használható. A telepítési és konfigurációs segédprogramok segítségével minimális erőfeszítéssel, kis idő alatt beállítható a rendszer. Az új Avid ISIS 5000 Management Console egyszerűbbé teszi a felhasználók és a tárhely kezelését (beépített LDAP támogatással), továbbá ilyen mértékű átfogó monitorozó és diagnosztizáló eszközök ezidáig soha nem voltak elérhetőek ebben a tárhelyrendszer-csoportban. A legnagyszerűbb az, hogy a hozzáértő, képzett Avid és Avid ACSR segítség mindig elérhető bárhol a világban.
     

    Avid ISIS 5000 - könnyű használat

    Megoldások, melyek kielégítik igényeit

    Az Avid ISIS 5000 három különböző konfigurációja célozza meg a különböző teljesítmény és csatlakozásszámú igényeket. 32-től 64 TB tárhely (Raid nélküli értelemben) és 4-től 40 kliens munkaállomás csatlakoztatását teszi lehetővé az Avid ISIS 5000. Minden ISIS 5000 tárhelyszerver 16 darab 2 TB-os merevlemezt tartalmaz, melyek háromszor 4+1 RAID5-ös sorban vannak így biztosítva a plusz egy melegtartalékot. Az Avid ISIS 5000 szerver tartalmazza a metaadat kezelő ISIS System Director CPU-t, melynek a tükrözött, helyszínen cserélhető merevlemezrendszer nyújt védelmet. Modelltől függően négy darab 1 Gbit-es vagy egy darab 10 Gbit-es Ethernet switch biztosítja a kapcsalatot egy, vagy két külső switchhez. Switch nélkül négy darab 1 Gbit-es kliens csatlakoztatható közvetlenül a rendszerhez. Továbbá a DC modellhez hozzáadhat egy külső forrásból származó switchet is.

     

    Tartós beruházás

    Az Avid ISIS 5000-et nem csak használni, de fenntartani is egyszerű. A kiemelkedő teljesítmény, egyszerű használat és a sokoldalú együttműködési képesség teszi egy nagyszerű, hosszú távú, tartós beruházássá. Az Avid egyedülállóan összpontosít a valós idejű megosztott háttértáras produkciós tároló rendszerek előállítására, mely nagyobb mértékben lehetővé tette több műsorgyártó és –szolgáltató cég számára a tartalom mennyiségének növelését, és minőségének javítását, mint minden más rendszer együttesen. Tehát akár Avid alkalmazásokat, akár Final Cut Pro vágószoftvereket használ, avagy mindkettőt, az Avid ISIS 5000 hozzájárul ahhoz, hogy kreatívabb, termelékenyebb és sokkal nyereségesebb legyen, mint korábban.

     

    Szolgáltatások

     

    Szolgáltatás

    Nyereség

    ISIS File System

    Garantált minőségű felvételek biztosítása editálás céljából, minden ellenőrzött képarányban, garantált teljesítménnyel.

    Hatékonyság: a nagysebességű adatfolyam szolgáltatás fokozottan lehetővé teszi a valósidejű video vágást és műsorgyártást.
    Kiszámíthatóság: időben, határidőn belüli biztos teljesítés.
    Rugalmasság: igazodik a változásokhoz és a különböző üzleti lehetőségekhez.

    FlexDrive

    Munkaterületek dinamikus hozzáadása, növelése vagy csökkentése, a munka megszakítása nélkül.

    Könnyen alkalmazkodik az új lehetőségekhez, az ügyfelek változó igényeihez.

    ISIS 5000 Engine

    Alacsonyabb költségű ISIS háttértár rendszer.

    A felhasználóknak versenyképes teljesítményre, csatlakozásszámra és elérhetőségre van szükségük, tehát a megbízható teljesítményű ISIS technológiára.

    Akár 64 TB tárolókapacitás (RAID nélkül)

    Akár két 32 TB-os ISIS 5000 Engine használható.

    A bőséges kapacitás által számos projekt és közös munkafolyamat végezhető.

    Gbit Ethernet csatlakozás

    Széles körben elterjedt, olcsó, nagyteljesítményű hálózat.

    Kevésbé költséges megvalósítás, skálázható, és karbantartható.

    4-től 40 kliens csatlakozása

    4 kliens közvetlen csatlakoztatható switch nélkül, vagy akár több is, egy mellékelt 24 portos switch segítségével, illetve egy további opcionális második 24 portos switch segítségével.

    Közös munkafolyamatok kezelése és összekapcsolása az Avid ISIS 5000 segítségével.

    Az Avid által tesztelt és elismert technológia

    Szigorú adatátviteli teljesítménytesztek által bizonyított hatékonyság.

    Megbízható és kiszámítható működés az új kihívások magabiztos vállalása érdekében.

    Avid vágóprogram és munkacsoport támogatás

    Ellenőrzött és integrált az Avid Media Composer-rel, a NewsCutter-rel, Symphony-val, Interplay produkciós media asset manager-ével és az AirSpeed Multi Stream videoszerverével.

    A teljes Avid munkafolyamat szélesebb körben elérhető, mint valaha - műsorgyártó, utómunka stúdió, oktatási és kormányzati tartalom-előállító cégek számára.

    Final Cut Pro támogatás

    Teljes körben ellenőrzött és támogatott a Final Cut Pro vágóprogram.

    A médiaiparban elsőszámú garancia a valós idejű Final Cut Pro vágóprogramok és munkacsoportok támogatására.

    Dual Gbit link

    32 TB és 64 TB-os modelleknél két 1 Gbit-es Ethernet porton keresztüli terhelésmegosztás támogatott.

    A felbontások egészen a HD 1:1 10 bitig támogatottak.

    ISIS 5000 Management Console

    Egyszerű, mégis hatékony felhasználó- és a tárhelykezelés, továbbá monitorozó és diagnosztizáló szolgáltatások.

    A rendszer állapotinformáció gyors kezelése és hozzáférése. Kevesebb időbefektetés a nem kreatív, nem jövedelmező feladatokra.

    Nem szükséges kliensenkénti licencet vásárolni

    A vágóállomásonkénti licencek a tárhely szerverrel egy csomagban állnak rendelkezésre.

    Egyszerű bővíthetőség, alacsony fenntartási költségek.

    Avid elsőbbségi támogatás (Avid Priority Support)

    1 vagy 3 év Avid elsőbbségi támogatás áll rendelkezésre, beleértve a szoftverfrissítéseket is.

    A felelős támogatás, és a világszerte elérhető Avid felhasználók sikerorientált szervezete biztosítja lelki nyugalmát.

    LDAP támogatás

    A gyorsabb kezelhetőség érdekében Lightweight Directory Access Protocoll (LDAP) szerverekkel vagy Microsoft Active Directory-val is szinkronizálhat.

    Külön felhasználói könyvtárak létrehozásával időt takaríthat meg. A felhasználók egyszeri bejelentkezési rendszerrel (SSO – Single sign-on) jelentkezhetnek be Avid Unity ISIS munkaterületükre.

    Varázsló által végezhető beállítások

    Szoftver-vezérelt beállítás.

    A gyorsabb és egyszerűbb telepítési folyamattal időt takaríthat meg.

     

    Specifikáció

    Avid ISIS 5000Avid ISIS 5000

    Együttműködés – Avid vágóprogramok és Apple Final Cut Pro egy rendszerben

    • Avid vágóprogramok támogatása
      • Media Composer
      • Pro Tools (push-pull)
      • Symphony
      • NewsCutter
      • iNEWS Instinct
    • Apple Final Cut Pro támogatás
    • Windows és Apple Macintosh munkaállomások használata egyazon rendszerben

    Avid ISIS File System

     

    ISIS 5000 Engine

    • 64 bites önoptimalizáló elosztott fájlrendszer
    • A háttértár valós idejű elérése
    • Valós idejű hozzáférés a szerverhez
    • Fájlok/mappák száma: 3 millió
    • Felhasználói fiókok száma: 5000
    • Felhasználói csoportok száma: 1000

     

     

    • Windows Storage Server 2008 64-bit
    • Rackbe szerelhető, 3U rack magasság
    • 16 darab 2 TB SATA II (7200 rpm) merevlemezek
      • 3 darab 4+1 RAID-5 sor és melegtartalék
      • RAID-5-tel 24-től 48 TB tárhely
      • Automatikus lemezhiba detektálás és újraszervezés
    • Zárható előlap
    • Kettős tápegység és ventilátorok
    • Beépített ISIS System Director metaadat kezelő
      • Redundáns, tükrözött SATA II rendszer merevlemezek (hátulról hozzáférhetőek, melegtartalék)

     

    ISSI 5000 Network Interfaces (az ISIS 5000 tartalmazza

     

    Network Switching (32TB és 64TB modellek)

    • 10G Ethernet NIC XFP+
    • 4 portos 1G Ethernet (1000BASE-T)

     

     

    • Rackbe építhető 1U méretű 24-portos Gigabit Ethernet switch
    • 24 line-rate 10/100/1000Base-T portok
    • 4 darab SFP optikai Gigabit Ethernet portok (megosztott, használat alatt letilt egy 10/100/1000 portot)
    • Modul nyílások a 10G Ethernet és vagy switch behelyezéséhez
    • Redundáns tápellátás

    Támogatott rendszerek

     

    Web alapú adminisztrációs eszközök

    • Támogatott operációs rendszerek
      • Microsoft Windows XP Professional (32 bit)
      • Microsoft Windows Vista Business (64 bit)
      • Microsoft Windows 7
      • Macintost 10.6 Snow Leopard
    • Támogatott hálózati rendszer
      • 1 Gbit Ethernet
      • Dual link 1 Gbit Ethernet

     

    • Dinamikus munkaterület beállítás és felügyelet
    • FlexDrive™ dinamikusan növelhető tárhelyterület a munka megszakítása nélkül
    • Felhasználói adminisztráció: megtekintés, létrehozás, csoportok meghatározása, jelszó létrehozása és törlése
      • Beépített Active Directory (LDAP) a felhasználói fiókok különböző IT rendszerekkel való szinkronizálásához
      • Felhasználói munkaterület-hozzáférés konfigurálása
    • Grafikusan felügyelhető a rendszer állapota, státuszinformáció monitorozása
    • Belső naplózás és figyelmeztetés hiba esetén
    • Monitorozás: felhasználói állapot, munkaterület állapot, átfogó eseménynapló, sávszélesség felhasználása
    • Távoli értesítés a rendszer eseményeiről

    Méretek

     

    Környezeti tényezők

    • Szélesség (szereléshez): 17 inch/432 mm (teljes) 18.81 inch/478 mm
    • Magasság: 5.25 inch/133 mm
    • Mélység: 29.00 inch/737 mm
    • Maximális súly (szállítási): 112 font/50.8 kg

     

     

    • Működési hőmérséklet: 5°C - 40°C
    • Tárolási hőmérséklet: -40°C - 50°C
    • Relatív páratartalom (működési): 5%-85% nem kicsapódó
    • Max. teljesítmény felvétel: 380W

     

     

    ©ArizonaMPS Kft. Minden jog fenntartva.
    Nem járulunk hozzá az oldal vagy annak bármely részlete engedély nélküli másolásához vagy más honlapba történő beépítéséhez.

    Megjelent: 11180 alkalommal

    ARIZONA MPS Kft.
    Telephely-iroda: 1106 Budapest,
    Fátyolka utca 4.
    Sales / Eszközök értékesítése:
    +36 70 397 4278
    Eszközök értékesítése/Sales:
    sales@arizonamps.hu
    Rental / Eszközbérlés:
    +36 20 777 7470
    Eszközbérlés megrendelése / Rental:
    rental@arizonamps.hu

    qrcode

    © 2024 ARIZONA MPS. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper & Kontraszt Webstúdió

    Keresés