Blackmagic Design Analóg - SDI konverter

Értékelés:
(2 szavazat)
Blackmagic Design Analóg - SDI konverter - 4.0 out of 5 based on 2 votes

Blackmagic design Analóg - SDI konverter

Blackmagic Design árlista »

A Mini konverterek azonnal kapcsolnak SD és HD videó formátumok között, teljesen automatikusan, mikor a bemenet megváltozik. A videó szabványok széles skálája támogatott: NTSC, PAL, 1080i/59.94, 1080i/50, 1080psf/23.98, 1080psf/24, 720p/59.94 és 720p/50 formátumok. Ezeken túlmenően további új formátumok adhatók meg USB-n keresztül.

 

Redundáns SDI bemenet

Redundáns SDI bemenetA Blackmagic design mini konverterek egyedi szolgáltatása a redundáns bemenet, olyan kritikus feladatok megoldására, mint pl. az élő adások. A második bemenetre egy redundáns kábel csatlakoztatható, így ha a fő bemenet megszűnik kábelszakadás, sérülés, vagy bármilyen más ok miatt, a Mini konverter automatikusan átkapcsol a másik bemenetre. Ez lehetővé teszi a Blackmagic Design Mini konverterek használatát belső terekben, ott ahol a kábelek sérülésnek lehetnek kitéve, vagy alkalmazhatóak mennyezetre szerelt videó projektorok elérésére. Loopolt SDI kimenetek teszik lehetővé a más eszközökhöz való csatlakozást. A loop csatlakozás akkor is kiváló, ha kettőnél több audió csatornára van szükség.

 

Új 3 Gb/s SDI Technológia

A Blackmagic Design mini konverterek 3 Gb/s SDI technológiát alkalmaznak, és az upgradek letölthetők a beépített USB csatlakozón keresztül. 3 Gb/s SDI teljesen kompatibilis az összes SD / HD SDI berendezéssel.

 

Beépített AES/EBU vagy analóg audió

Beépített AES/EBU vagy analóg audióHagyományos 6,3 jackek vannak beépítve szimmetrikus analóg vagy digitális AES/EBU hang számára. Mivel a Blackmagic design Mini konverterek szabványos 6,3-as jack csatlakozókat használnak mindegyik audió jelhez, ezért nincs szükség különleges kábelekre. Hagyományos kábel bármely proaudió szaküzletben beszerezhető. A Mini konverterek szintén egyedülállóak abban, hogy ugyanazokat a csatlakozókat használják analóg szimmetrikus vagy digitális AES/EBU jelekhez is Ezt azt jelenti, hogy elég egy modell az analóg vagy digitális audió jelhez. A Blackmagic Design Mini konverter oldalán található kapcsolókkal ki lehet választani a hang fajtáját. AES/EBU digiális bemenet módban egy mintavételi konverter teszi lehetővé a kapcsolódást más AES/EBU forráshoz, legyen az akár szinkronizált vagy sem. HDMI modellek esetében teljes hozzáférésünk van HDMI beágyazott audióhoz.

 

Magas minőség

A Blackmagic Design mini konverterek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Alacsony SDI jitterüknek köszönhetően még egészen hosszú SDI kábelek esetén is különlegesen alacsony zajú, broadcast minőségű kép és hang továbbítható.
Blackmagic Design mini konverterek a legjobb minőségű komponensekből készülnek, s gyakorlatilag azokat a modulokat használják, mint amik a jóval drágább Multibridge Eclipse modellekben vannak.

 

Megjelent: 2805 alkalommal