Blackmagic Design

Értékelés:
(1 szavazat)
Blackmagic Design - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Blackmagic Design

Blackmagic Design árlista

Blackmagic Design összefoglaló

Az alábbi lista csak a leggyakrabban, vagy már keresett eszközök listája. Bármilyen Blackmagic Design termékkel kapcsolatban hívjon bennünket.

Blackmagic design Video Recorder

Blackmagic Design Video Recorder

A Blackmagic Design Video Recorder segítségével analóg videóit alakíthatja át iPod™, iPhone™, Apple TV™, vagy akár YouTube™ kompatibilis fájlokká. A termék kizárólag Mac OS X™ kompatibilis!!!

Blackmagic design HDLink Pro DVI-Digital

Blackmagic Design HDLink Pro DVI-Digital™

A Blackmagic Design HDLink Pro DVI-Digital™ névre keresztelt terméke a bemenetére küldött SD/HD SDI, illetve 2K jelet képes átalakítani DVI-D/HDMI jellé.

Blackmagic design Pocket UltraScope

Blackmagic Design Pocket UltraScope

A világ első 3Gb/s-es szkópja SDI és Optikai bemenettel, amely USB 3.0 felületen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez.

Blackmagic design UltraStudio Pro

Blackmagic design UltraStudio Pro

A Blackmagic Design UltraStudio Pro terméke a világ első otthoni és professzionális munkára alkalmas USB 3.0 felületen keresztül kommunikáló digitalizáló eszköze.

Blackmagic design DeckLink SDI Optical Fiber

Blackmagic Design DeckLink SDI Optical Fiber

 

Blackmagic design Intensity Shuttle

Blackmagic Design Intensity Shuttle

A Blackmagic Design Intensity Shuttle egy vadonat új, USB 3.0 porton keresztül kommunikáló, digitalizáló egység. Kompozit, S-Videó és Komponens analóg videó, aszimmetrikus analóg audió be és kimenetekkel rendelkezik, valamit HDMI digitális audió/videó be és kimenetekkel.

Blackmagic design Intensity Pro

Blackmagic Design Intensity Pro

A Blackmagic Design Intensity Pro-t főként videó utómunkához és információs rendszerekhez ajánljuk. HDMI, komponens és S-Videó ki- és bemenetű digitalizáló / kijátszó kártya, Windows és Mac OS X platformokra. Segítségével editálhat nagy képernyős HDMI televízión, vagy projektoron, fogadhat tömörítetlen videó jelet HDV kameráról.
További részletek »

Blackmagic design DeckLink SDI

Blackmagic Design DeckLink SDI

A Blackmagic Design DeckLink SDI-t átmenő feliratozáshoz és információs rendszerekhez valamint videó utómunkához ajánljuk. SDI csatlakozás SD és HD felbontásokhoz Windows és Mac OS X platformokra. További részletek »

Blackmagic design DeckLink Studio

Blackmagic Design DeckLink Studio

A Blackmagic Design DeckLink Studio-t átmenő és kulcsos feliratozáshoz ajánljuk SDI és analóg környezetben SD és HD felbontásnál. Kiváló választás továbbá broadcast anyagok editálásához, utómunkához Kulcskezelés csak SD-ben.

Blackmagic design DeckLink HD Extreme

Blackmagic Design DeckLink HD Extreme

A Blackmagic Design DeckLink HD Extreme televíziós környezetben átmenő és kulcsos feliratozáshoz ajánlott SD/HD/2K 4:4:4 digitalizáló / kijátszó kártya. Analóg I/O: komponens, S-Video, kompozit Digitális I/O: SDI (3 Gb/sec támogatással) és HDMI Valósidejű fel- és lekonvertálások SD és HD között. További részletek »

Blackmagic design Analóg - SDI konverter

Blackmagic Design Analóg - SDI konverter

A Blackmagic Design Analóg - SDI konverter analóg videó jelet (HD/SD komponens, S-Videó) alakít át SDI videó jellé, valamint szimmetrikus (AES/EBU) hangot SDI embedded audio jellé. További részletek »

Blackmagic design SDI - Analóg konverter

Blackmagic Design SDI - Analóg konverter

A Blackmagic Design SDI - Analóg konverter SDI videó jelet alakít át analóg SD/HD komponens és S-Video jellé. A hangot pedig szimmetrikus AES/EBU formátumúvá.

Blackmagic design HDMI - SDI konverter

Blackmagic Design HDMI - SDI konverter

A Blackmagic Design HDMI - SDI konverter ideális eszköz HDMI eszköz jelének SDI videó jellé konvertálásában, választhatóan az SDI jelbe ágyazott, vagy AES/EBU vagy szimmetrikus analóg hanggal. Így SDI kimenetet tudunk adni a HDMI csatlakozós kameráknak, vagy a PC-nek, ha az DVI-HDMI adapterrel rendelkezik.

Blackmagic design SDI - HDMI konverter

Blackmagic Design SDI - HDMI konverter

A Blackmagic Design SDI - HDMI konverter az SDI videó jelet HDMI formátumúvá alakítja, beágyazott HDMI audió, szimmetrikus AES/EBU vagy analóg hanggal. Segítségével nagyképernyős televízió vagy videó projektor broadcast videó monitorozásra is használható.

Blackmagic design Audió - SDI konverter

Blackmagic Design Audió - SDI konverter

A Blackmagic Design Audió - SDI konverter mindent tartalmaz, ami 4 csatorna analóg audió, vagy 8 csatorna AES/EBU digitális audió jel SDI jellé alakításához szükséges. A pl. audió mixerből vagy analóg deckből érkező jelet SDI jelbe ágyazza, vagy önálló audió csatornákat produkál.

Blackmagic design SDI - Audió konverter

Blackmagic Design SDI - Audió konverter

Mindent tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy bármely SDI videó jelből a beágyazott 4 csatornás analóg, vagy 8 csatornás AES/EBU digitális hangot kinyerjük. Az analóg audió jel aztán audió mixerhez, analóg broadcast deckhez, audió monitorhoz stb. csatlakoztatható.

 

Blackmagic design Optikai kábel konverter

Blackmagic Design Optikai kábel konverter

A Blackmagic Design SDI - Audió konverter az SDI jelet optikai kábelre, illetve az optikai kábelből jövő jelet SDI jellé konvertálja, egyidejűleg. A konverter automatikusan kapcsol bármely SD, HD, 3Gb/s HD-SDI videó szabványok között, s minden irányban teljesen független tud lenni.

Blackmagic design Szinkron generátor

Blackmagic Design Szinkron generátor

A Blackmagic Design Szinkron generátor 6 kristálystabilizált videó referencia kimenetet tartalmaz a stúdió valamennyi eszközének szinkronizálásához, legyen szó HD felbontásnál Tri-Sync vagy SD esetében Black Burst szabványokról.

Blackmagic Design árlista

Blackmagic Design összefoglaló

Megjelent: 6887 alkalommal