PlayBox szoftvercsalád

Értékelés:
(1 szavazat)
PlayBox szoftvercsalád - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Playbox

Az alábbi lista csak a leggyakrabban, vagy már keresett eszközök listája. Bármilyen Playbox termékkel kapcsolatban hívjon bennünket.

Gondolta volna, hogy ilyen egyszerűen is lehet?

A PlayBox szoftvercsalád olyan technikai megoldásokat tett hozzáférhetővé kis költségvetésből gazdálkozó televíziók számára, amik eddig a nagyok kiváltságai voltak. A PlayBox modulokkal időt, pénzt és nem utolsósorban emberi munkaerőt takaríthat meg. Különösen fontos ez azokban az esetekben, amikor kevés embernek kell megoldania a heti rendszeres adások felvételétől kezdve a vágáson át az adásba küldésig a teljes munkafolyamatot.

Playbox AirBox

Playbox AirBox

A PlayBox szoftvercsalád központi eleme az AirBox modul, ami DV és MPEG anyagokat képes időzített módon adásba játszani, közben logókat kezel, switchert és külső forrást vezérel, sőt, ha kell, többnyelvű adás esetén feliratokat tesz a kijátszott videóra. Integrált remultiplexáló alkalmazást tartalmaz, ami az esetleg hibás MPEG tartalmat helyreállítja. Az AirBox modullal lejátszási listát is szerkeszthetünk adás alatt. Minden esemény loggolásra kerül, így utólag lehetőség van a kijátszott anyagok ellenõrzésére (akár reklámok számlázására). Az AirBox fejlesztõi felkészítették a szoftvert más automatizáló rendszerekkel való együttműködésre is.

Playbox DataBox

Playbox DataBox

Playbox DataBox SQL alapú adatbázis speciálisan média tartalommenedzsment feladatok ellátására. 20.000 bejegyzés egyidejű hozzáférését teszi lehetővé, szorosan együttműködik a PlayBox család többi tagjával. Akár elektronikusan, merevlemezeken tárolt, akár szalagon archivált anyagok rendszerezését és nyilvántartását képes megoldani. Kifinomult keresőmotorja több különböző lehetõséget kínál a gyors és hatékony munkára. A metaadatokhoz való hozzáférés során különböző szűrőket is alkalmazhatunk.

Playbox TitleBox

Playbox TitleBox

Playbox TitleBox professzionális feliratozó szoftver élő adások lebonyolításához. Különlegessége, hogy objektum alapú, vagyis teljesen más megközelítést tesz lehetõvé, mint a lap/oldal alapú feliratozó rendszerek: a képernyőn elhelyezett objektumok egymástól függetlenül kezelhetők, ezek ki- és belépő effektje egyesével állítható. Kezeli a képszekvenciákat, vagyis látványos animációkat használhatunk vele (mi az animált logót próbáltuk ki, ami igen meggyőző hatású lehet egy televízió megjelenésében). Csak szerény megjegyzésként említjük, hogy tökéletesen kompatibilis bármilyen magyar ékezeteket tartalmazó betűtípussal, így nem kell aggódnunk a TitleBox használatakor a hullámos és kalapos ékezeteken.

Playbox CaptureBox

Playbox CaptureBox

Playbox CaptureBox - átjáró a szalagos és a pc-s világ között

PlayBox CapturaBox digitalizáló és kiíró modul. DV és MPEG formátumban képes anyagokat bevételezni, RS-422 és RS-232 interfészen keresztül vezérli a külső eszközöket. Lehetőséget biztosít elõre beállított időpontban történõ digitalizálásra (ennek például műholdról való vétel esetén vehetjük hasznát), valamint kötegelt digitalizálásra. Opcionálisan forrásválasztó switchert is használhatunk a CaptureBox modul bemenetén, amit a szoftver vezérel. Folyamatos hangerő ellenőrzést és -szabályozást biztosít.

Playbox ListBox

Playbox ListBox

PlayBox ListBox adáslista szerkesztő modul. Segítségével bármilyen egyszerű számítógépen megszerkeszthetjük adáslistáinkat, amiket aztán az AirBox játszik ki. Ugyanúgy lehetőséget biztosít trimmelsére, be- és kilépőpont állításra, valamint az adáselemek felszabdalására (mondjuk azért, mert meg akarjuk őket szakítani egy kis jótékony reklámmal), mint az AirBox.
Megjelent: 3281 alkalommal