Avid bérbeadás, bérlés

Avid kölcsönzés, bérlés

 

Kedves Partnerünk!

Engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét Általános Szerződéses Feltételeinkre [ÁSZF]

 

Mint azt a Szállítólevélen is leírjuk, bármilyen, az Arizona MPS Kft-től bérelt eszköznek a Szállítólevélen történt, aláírással igazolt átvétele automatikusan azt is jelenti, hogy Ön elfogadja az Arizona MPS Kft. Általános Szerződéses Feltételeit!

Kérjük, bérlés előtt olvassa át és ismerje meg ezeket a feltételeket, kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

 

Köszönettel:

 

Gleichner Péter, ügyvezető

Arizona MPS Kft.

 

Bérlés menete:

 

Küldjön megrendelést  a rental@arizonamps.hu-ra a bérlő adataival és a bérlés részleteivel! Kollégáink a megkeresésre árajánlatot küldenek Önnek, amelyet egy újabb, az Arizona MPS Kft. részére megküldött, az árajánlatot jóváhagyó e-mailt követően véglegesítünk.

 

A megállapított napi bérleti díj 24 órás időtartamra szól, és az azt követő hétköznap 10:00-ig kell visszaszállítani az eszközöket, amennyiben ez nem teljesül úgy újabb teljes napi díjat kell megfizetni.

 

Raktárunk nyitvatartása: Hétfőtől Péntekig: 8:30 18:30-ig. Kérjük olvassa el a részletes bérleti szabályzatunkat itt [link].

 

Bérlés: +36 20 777 7470

Bérlés nyitvatartás: Hétfőtől Péntekig 08:30-18:30

Hétvégi telefonos ügyelet: Szombattól Vasárnapig 10:00-18:00

Eszközök hétvégén is bérelhetők előre egyeztetett időpontban. Az ügyeleti díj az első órában 5 000Ft+ÁFA, minden további megkezdett óra 3 000Ft+ÁFA.

 Komplett Avid rendszerek bérbeadása és supportja.

Avid utómunka rendszer bérbeadás, bérlésCégünk Közép-Európa legnagyobb AVID bérbeadója, Magyarországon kívül Csehorszában, Szlovéniában, Bulgáriában és Romániában üzemeltet AVID utómunka rendszereket, a régióban egyedülálló eszközpardkjának köszönhetően. Több ISIS 5000 és Unity 5 szerver, Media Composer és Symphony szoftver, valamint a HD utómunkához szükséges mind további kiegészítő, monitorok, lehallgatás, VTR-ek, állnak rendelkezésünkre, a tökéletes workflow kialakításához és üzemeltetéséhez, akár 96TB megosztott háttértár kapacitásig. AVID specifikált HP és Machintos munkaállomások biztosítják a zökkenőmentes munkát az utómunka során.

A teljesség igénye nélkül néhány televízió műsor, amely az Arizona MPS rendszerein készült: Hal a tortán (7 sorozat, 3 különböző országban), Gazda felséget keres, X-Faktor, Sztárok a fejükre estek, Shopping királynők, Families at the crossroads, Családi titkok, Veled is megtörténhet, Éden hotel, Aranypart. Játékfilmek: Csak a szél, Nejem, nőm, csajom

 

Avid utómunka rendszer (bérlés, kölcsönzés):

 

Avid ISIS 5000 32TB (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

Avid Unity 5  16TB (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

Avid Unity 5 8TB (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

Avid Nitris (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

Avid MojoDX (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

Avid utómunkaállomás kölcsönzés (HPZ800 workstation, 2x monitor, lehallgatás) (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

Avid utómunkaállomás kölcsönzés (HPz400 workstation, 2x monitor, lehallgatás) (bérlés, kölcsönzés)

Ár: Hívjon!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Megjelent: 4552 alkalommal