Datavideo - Switcher - keverő

Értékelés:
(1 szavazat)
Datavideo - Switcher - keverő - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Datavideo - Switcher, egyéb

Az alábbi lista csak a leggyakrabban, vagy már keresett eszközök listája. Bármilyen Datavideo termékkel kapcsolatban hívjon bennünket.

Datavideo árlista »

Datavideo LCD monitorok »

Datavideo HS-500

Datavideo HS-500

Datavideo HS-500

A Datavideo HS-500 az SE-500 videomixerre épülő, kézben hordozható berendezés, mely 4 analóg videó jelforrást (kompozit vagy S-Video), valamint egy sztereó, illetve két mikrofon hangforrást kezel.

Az SE-500 különleges „quadview” kimenetének köszönhetően az összes bemeneti jelforrás és a program kimenet egyidejű megfigyelése a két beépített 7” LCD monitoron oldható meg.

A készülék 12V-os egyenfeszültségről üzemel, így nem csak a tartozék hálózati adapterről, hanem szükség esetén akár gépkocsi akkumulátor feszültségről is üzemelhet.
Datavideo árlista »

Datavideo HS-500

Datavideo MS-500

Datavideo MS-500

A Datavideo HS-500 stúdiónál bemutatott video mixert és LCD monitorbankot egészítették ki a gyártó mérnökei egy intercom egységgel, mely a beszédkapcsolaton kívül tally jelzéseket is biztosít.

A masszív, mechanikai hatások ellen kiváló védelmet biztosító rack-be a tápfeszültség menedzsment egység, valamint hátoldali csatlakozó sor mellett opcionálisan beépíthető rögzítő egységnek is hagytak helyet.
Datavideo árlista »

 

 

Datavideo MS-800

Datavideo MS-800

A népszerű SE-800 videó mixer köré épülő mobil stúdió 4db analóg vagy DV videó jelforrást, valamint 6 db sztereó hangforrást kezel.

A bemenő jelforrások megfigyelésére egy TLM-404 típusú, 4x4” LCD monitor bank, míg a preview és program kimenetek ellenőrzéséhez egy TLM-702-es, 2x7” kijelző egység szolgál.

A kommunikációt és a tally jelek előállítását az ITC-100 intercom egység végzi. Az elkészült műsor rögzítése egy DN-500 típusú, cserélhető merevlemezes felvevőegységre történik.
Datavideo árlista »

 

Datavideo MS-900

Datavideo MS-900

Datavideo MS-900

Az SE-900 videó mixerre épülő rendszer 8 jelforrást képes fogadni. Az opcionális SDI, DVI, YUV és kompozit videó bemeneti kártyákból egyedi összeállítású rendszer konfigurálható.

A nagyméretű, 17”-os monitoron egyidejűleg ellenőrizhető a 8 bemeneti jelforrás valamint a preview és program kimenet jele.

Az elkészült műsoranyag rögzítése egy DN-500 típusú, merevlemezes felvevőre történik.
A felvételi fájlformátum kompatibilis a legismertebb számítógépes editor programokkal.

A beépített ITC-100 intercom egység kristálytiszta, duplex kommunikációt biztosít a stáb tagjai között, valamit tally jeleket is szolgáltat.

Az opcionális Chroma Key kártyával akár 4 elkülönített csatornával végezhetünk kulcsolási feladatokat, így az eszköz virtuális stúdiókban is megállja a helyét.
Datavideo árlista »

 

Datavideo HS-2000

Datavideo HS-2000

A Datavideo HS-2000 kompakt, kézben hordozható mobil stúdió, amely 5 db HD-SDI bemeneti jelet képes fogadni. Az 1920x1080i vagy 1280x720p felbontásban dolgozó eszköz bemeneti jelforrásai valamint preview/ program kimenetei a nagyméretű, 17” LCD kijelzőn ellenőrizhetőek.

A 14 db eltárolható logo-nak, a digitális óra kijelzésnek, valamint a feliratozás céljára elkülönített DVI-D csatlakozásnak köszönhetően a HS-2000 ideális megoldás OB alkalmazásokban.
Datavideo árlista »

 

 

DataVideo ITC-100 Intercom

DataVideo ITC-100 Intercom

A Datavideo ITC-100 intercom rendszere alkalmas 8 csatornás kommunikációra és tally lámpás jelzésre. A rendező választhat, hogy egy emberhez szólva, vagy az összes csatornába adjon utasításokat. A kommunikáció minősége kiválló, köszönhetően a nagy jel/zaj aránynak és a full duplex kialakításnak.
Az ITC-100-t 19" rack környezetbe tervezték, így egyszerűen integrálható tetszőleges meglévő rendszerbe akár stúdiókban, akár külső helyszínek esetén.

 • 19"/1U rack kialakítás
 • összesen max. 8-utas interkomrendszer (az alapcsomagban 4 db ITC-100SL egység van, övre szerelhető kiegészítőkkel)
 • Full Duplex kialakítás, külső fejhallgató és mikrofon csatlakozóval
 • kétszínű Tally jelzés *
 • kiválasztható egyes csatornák, összes csatorna, illetve néma üemmód.
 • Fél-duplex üzemmód az ITC-100SL-lel a környezeti zaj kiszűréséhez
 • kommunikáció a kamera-kezelők között
 • Max. 200 m hatótávolság
 • A csomag tartalmaz utasító adó mikrofont és fényjelzést

* A Tally fények használatához együtt szükséges használni a Datavideo SE-800, RMC-140 vagy RMC-90 eszközökkel

DataVideo ITC-100 Intercom

A csomag tartalma:

 • 4 x ITC100SL
 • 4 x ITC100SL hordtáska
 • 4 x 20m XLR to XLR Intercom Cable
 • 4 x MC1 Headset / Microphone
 • 1 x MC2 XLR Gooseneck Mic
 • 1 x LP1 XLR Gooseneck Light
 • 12V 2.5A Power Supply Unit
 • AC Power cord

Datavideo árlista »

datavideo-itc-100sl

Datavideo ITC-100SL

 Mobil összeállítás ITC-100 intercomhoz. A Datavideo ITC-100SL tartalma: 20m kábel, 1db tally light és headset.
Datavideo árlista »

 

 

 

Datavideo DN-300/320GB mobil merevlemezes rögzítő

Datavideo DN-300/320GB mobil merevlemezes rögzítő

A Datavideo DN-300 maximum 18 órányi folyamatos, szalagmentes felvételének segítségével megspórolhatjuk a hagyományos videó adathorodók (kazetták) költségeit. A rögzítés után az eszköz FireWire kábelen keresztül csatlakoztatható egy számítógéphez, ahol azonnal elkezdhetjük a felvételek szerkesztését (közvetlenül az eszköz merevlemezéről), vagy - a bejátszás időtartamához képest 16-szoros sebességgel átmásolva a számítógép merevlemezére az anyagokat - a PC vagy Mac alapú számítógépen is szerkeszthetjük az anyagokat. A kamera keresőjén is visszajátszhatók a Datavideo DN-300 merevlemezén lévő videók, maximum 99 db különböző tracket képes rögzíteni az eszköz. Folyamatos, ismetelt lejátszás is lehetséges, prezentációs célokra (pl. termékbemutatók).

A Datavideo DN-300-hoz egyaránt csatlakoztatható DV és analóg ki- és bemenet, ezen belül:

 • DV25
 • komponens Y:U:V
 • S-Video (Y/C)
 • Kompozit videó

A már meglévő munkafolyamatokhoz való könnyebb csatlakoztathatóság érdekében minden bemenet kivezethető egy-egy loopthrough kiemenetre is.

A Datavideo DN.300 támogatja a DV időkód formátumot, és tartalmazza az RS-422 és GPI vezérlő interfészt. 12V DC tápigénye miatt kivállóan beépíthető a Datavideo mobil videó stúdióiba is.

 • 320 Gb - 23 óra kapacitás
 • kompatibilis a legtöbb számítógép alapú NLE rendszerrel
 • DV időkód teljes értékű támogatása
 • Drag-and-Drop rendszerű szerkesztés közvetlenül az eszközről, vagy 16-szoros átmásolás a számítógép merevlemezére
 • natív fájlformátumok támogatása: DV és M2T
 • maximum 99 track felvétele

Datavideo árlista »

datavideo-videostudio-2

 

datavideo-videostudio-3

 

Datavideo - Videostúdió a csomagtartóban

A Datavideo népszerű mobil videostúdiói minden olyan eszközt tartalmaznak, melyek egy esemény élő közvetítéséhez, dokumentálásához szükségesek. A kameraképek ellenőrzésére szolgáló LCD monitorok és a video mixer mellett egy InterCom vezérlő és egy merevlemezes rögzítőegység is helyett kapott ezekben a könnyen szállítható, néhányszor 10kg súlyú egységekben, melyek kényelmesen elférnek akár autónk csomagtartójában is.

Jelen írásunkban a gyártó MS-DVK1 típusú, mobil virtuális stúdióját mutatjuk be Olvasóinknak. Az eszköz igazi különlegesség a maga nemében. Segítségével híradó stúdióvá alakíthatjuk a szerkesztőségi szoba egyik kihasználatlan sarkát, látványos beszélgetős műsorokat rögzíthetünk egy oktatási intézmény tornatermében, de akár sci-fi filmet is forgathatunk segítségével a város főterén.

datavideo-videostudio-1

A nézők talán nem is sejtik, hogy egy műsor díszleteinek megtervezése, kivitelezése mennyire összetett feladat. A jó díszlet elegáns, illeszkedik a műsor stílusához, tágas tér benyomását kelti, könnyen variálható, átalakítható, időtálló, szükség esetén pedig kis helyen is elfér. Mellesleg igen drága, így nem csoda, hogy csak a „nagyok” engedhetik meg maguknak.

A kis költségvetéssel rendelkező helyi televíziók, videostúdiók kénytelenek „hozott anyagból dolgozni”, leleményességgel pótolni a hiányzó eszközöket, tárgyakat. Kézenfekvő megoldásnak tűnhet a blue-box illetve chroma-keying technika alkalmazása, használatuk azonban komoly technikai felkészültséget, precíz megvilágítást igényel

A Datavideo virtuális videó stúdiójával néhány másodperc alatt a kereskedelmi tévéket megszégyenítő díszleteket, stúdióháttereket varázsolhatunk műsorunkba. A közkedvelt DBK-100 típusú Chroma Keyer modulokra épülő berendezés két videokamera jelét tudja egy időben fogadni. A profi kinézetű, minden igényt kielégítő ”stúdió hátterek” az eszközbe épített DVD lejátszókból érkeznek a modulokba. A gyártó animált és több látószögben is használható virtuális háttereket mellékel a berendezéshez, melyekkel gyors és látványos eredményeket érhetünk el.

A két virtuális háttér elé helyezett kamerakép a beépített SE-500 video mixer segítségével további feldolgozáson eshet keresztül. A megszokott képátmenetek, effektek mellett a mixer egy különleges „quad display” kimenettel rendelkezik, mely segítségével a virtuális stúdió egyik monitorán egyidejűleg figyelemmel kísérhetjük az összes bemenő jelforrást, míg a második monitoron a merevlemezes egységre is rögzíthető, adásba küldhető műsorképet ellenőrizhetjük.

Amennyiben nem rendelkezünk zöld vagy kék színű homogén háttérrel, használhatjuk a Datavideo kamera optikákra rögzíthető kétszínű LED gyűrűjét, valamint speciális retro-reflektív hátterét is. A LED gyűrű bármilyen, 72mm-es lencse méretű optikára rögzíthető, maximális használati távolsága 10 méter.

datavideo-videostudio-4

A LED gyűrűvezérlő egységéréről nem csak a világítás színe (zöld vagy kék), hanem a fényereje is szabályozható, ami a DVK-100-as chroma keyer modul fejlett kulcsolási beállításaival együtt használva kiváló minőségű eredményt biztosít a tárgykép egyszerű megvilágítása esetén is.

A Datavideokülönleges retro-reflektív háttere a beépített apró üveggyöngyöknek köszönhetően 75°-os látószögön belül tökéletes fényvisszaverést biztosít, azaz pontosan a beesési szögnek megfelelően a kamera felé veri vissza a zöld vagy kék színű megvilágítást. Ezzel a megoldással kiküszöbölhetőek a megvilágítás hiányosságaiból adódó kulcsolási hibák.

Datavideo árlista »

Datavideo NVS-10 hálózati video szerver

 

Datavideo NVS-10 hálózati video szerver

Datavideo - TV közvetítés Interneten keresztül

 

TV közvetítés Interneten keresztül - Datavideo NVS-10 hálózati video szerverAz első web kamerát 1991–ben helyezték üzembe a Cambridge University-n. Működése, ha látványosnak nem is volt nevezhető, rendkívül praktikus volt: a számítástechnikai labor konyhájában, a lefőzött kávé mennyiségét ellenőrizhették vele távolról a kutatók. Néhány éven belül a web kamerák ezrei jelentek meg a piacon, lehetőséget adva, hogy néhány kattintással körülnézhessünk a világban.

A rendelkezésre álló sávszélesség növekedésével az internethasználók igényei is egyre nőttek, ma már a néhány másodpercenként frissülő kameraképek helyett az internetes videó alkalmazásoké, a streaming videóké a jövő. Egy internetes TV közvetítő rendszer kiépítése manapság már nem igényel komoly pénzügyi beruházást. Beüzemelését, beállítását egy gyakorlott PC felhasználó is elvégezheti!

A Datavideo cég NVS-10 hálózati video szervere egyszerű és költséghatékony megoldást jelent a városi televízióknak, hogy műsorukat szélesebb körben elérhetővé tegyék. A rendszer kiváló lehetőséget nyújt az oktatási intézményeknek, hogy távoktatási rendszerű képzéseiket színesítsék és persze nem szabad megfeledkeznünk a reklám célú alkalmazásokról sem, ahol egy weboldal látogatottságának növelése a cél.

A kisméretű eszköz egy kompozit videó bemeneten, valamint egy sztereó hangcsatornán várja a bemenő jeleket (például videó kameráról, DVD lejátszóról), míg a számítógép hálózatra Ethernet protokollon keresztül kapcsolódik. A videó tömörítés típusa, valamint a képminőséget meghatározó bitsebesség széles határok között beállítható, így egy jól skálázható, a dinamikus DNS üzemmódnak köszönhetően dinamikus IP-címmel rendelkező (pl. ADSL, kábelnet) hozzáférési végpontokra is telepíthető berendezést kapunk. A műsor megtekintése hozzáférési jogokhoz köthető, így fizetős vagy zárt rendszerek kialakítása is alkalmassá válik.
Datavideo árlista »

SE-1000 - 6 Csatornás HD/SD Keverő / Switcher

Datavideo SE-1000 - 6 Csatornás HD/SD Keverő / Switcher

A Datavideo SE-1000 egy kompakt, kiemelkedő minőségű SD videó switcher.
Hat bemenetet (öt HD vagy SD SDI és egy DVI-I), három kimenetet (három HD vagy SD SDI), RS-422 control és Ethernet csatlakozást kínál.
Beépített, 10 bites, 6 csatornás frame synchronizer-el rendelkezik, mely autómatikus működésű.
A producer maradéktalan kiszolgálása érdekében a Datavideo SE-1000 minden élő esemény során beépített hat csatornás HD-SDI - HD-YUV, SD-YUV és Kompozit Video konvertálást biztosít, lehetővé téve az összes bemenet real time monitorozását a munka során.
Rendelkezésre áll továbbá kilenc wipe és három directional wipe.
Dolgozhatunk minden elismert SD és HD formátummal, integrálhatva az eszközt a meglévő produkciós környezetbe, a további fejlesztéseket is lehetővé téve.

Datavideo SE-1000 jellemzők:

 • 5 x HD-SDI/SD-SDI bemenet
 • 3 x HD-SDI/SD-SDI kimenet
 • Mindegyik bemenet C/V monitor kimenettel
 • Beépített 10 bites 6 csatornás Frame Synchronizer
 • RS-422 vezérlés
 • Ethernet csatlakozás
 • 9 Wipe és 3 Directional Wipe
 • 3 különböző kulcsolás típus

Datavideo árlista »

SE-900 - 8 Csatornás Digitális / Analóg Keverő / Switcher

Datavideo SE-900 - 8 Csatornás Digitális / Analóg Keverő / Switcher

Datavideo SE-900 jellemzők:

8 bemenet tetszőleges formátumban: SDI, DV, YUV, kompozit video

 • Kimenetek SDI, DV, YUV, S-Video (Y/C) és kompozit video formátumban
 • Az előnézeti panel lehetővé teszi a producer számára minden bemenet (8-at) és a Program és Next források monitorozását
 • Könnyen állítható audio késleltetés a tökéletes videó-audió szinkronhoz DV és SDI forrásoknál
 • SDI Audio embedder
 • RCA (phono) és szimmetrikus XLR audió bemenet és kimenet
 • Opcionális dual chromakeyer, mely minden kulcsoláshoz két előtér és két háttér bemenetet tud fogadni
 • Kép a képben
 • Tally kimenet
 • GPI és RS-232 vezérlési interfész a meglévő rendszerekhez való integrációhoz
 • SDI Graphics overlay interfész a karakter generátor szoftver optimális minőségű használatához (Datavideo CG-100)
 • Nem szükséges genlock a flicker-hez

Input / Output Options

 • DV Input Board (With audio de-embedding)
 • CV/SV/YUV Input Board
 • SDI Input Board (With audio de-embedding)
 • 4 Channel Chromakey Board (from any input)
 • SDI Output Board
 • DVI Input Board

Datavideo árlista »

SE-800 - 4 Csatornás Digitális / Analóg Keverő / Switcher

Datavideo SE-800 - 4 Csatornás Digitális / Analóg Keverő / Switcher

A Datavideo SE-800 4 csatornás Vision Mixer DV25 (Firewire), Komponens (Y:U:V), S-Video (Y/C) és Kompozit video lehetőséggel és sztereó audio csatlakozókkal (bemenet és kimenet).
Az analóg és digitális bemenetek bármilyen kombinációkban használhatók.
Továbbá SDI grafikus overlay lehetőséget biztosít 10 bites SDI kimenettel.
Ideális a TV stúdiós, helyszíni közvetítéses, konferenciás és Web Casting-os feladatok megoldásához.

Datavideo SE-800 jellemzők:

 • 4 csatornás Digiális / Analóg Vision Mixer
 • Mix vagy Switch zökkenőmentesen bármely bemenetek között
 • Kapcsolható DV (DV25), komponens Y.U.V, S (Y/C) vagy kompozit video bemenetek
 • DV, Y.U.V., Y/C, kompozit és 10 bites SDI kimenet
 • SDI Overlay I/O
 • Dual channel TBC Y.U.V 4:2:2 Frame synchroniser-el és kompozit, S(Y/C) és komponens Y.U.V bemenetek és kimenetek
 • Beépített RGB Colour Processor memóriával
 • Programozható Mosaic Effeketek Joystick pozícionálással
 • Digitális effekte, mint az A/B Roll, A/B Dissolve, Chroma-Keying, Mosaic, PIP, Strobe, Fade és Wipe
 • Négy sávos sztereó hangkeverő sztereó mikrofon és fejhallgató csatlakozókkal
 • 30 gyors, előre programozható Playback funkció gomb
 • Alumínium hordtáskával a jó hordozhatóság és kiválló védelem érdekében

Mellékelt tartozékok:

 • AC / DC tápegység
 • AC Lead
 • Alumínium hordtáska
 • 2 x 1.8M IEEE 1394 Firewire 6 - 4 kábel
 • 4 x 0.3M IEEE 1394 Firewire 6 - 4 kábel adapter
 • 2 x 1.2M S-Video kábel
 • 1 x GPI kábel

 Datavideo árlista »

SE-800AV - 4 Csatornás Analóg Keverő / Switcher

Datavideo SE-800AV - 4 Csatornás Analóg Keverő / Switcher

A Datavideo SE-800AV 4 csatornás Vision Mixer DV25 (Firewire), Komponens (Y:U:V), S-Video (Y/C) és Kompozit video lehetőséggel és sztereó audio csatlakozókkal (bemenet és kimenet). DV bemenet, DV kimenet és SDI kimeneti kártyákkal bővíthatő. Ideális a TV stúdiós, helyszíni közvetítéses, konferenciás és Web Casting-os feladatok megoldásához.

Datavideo SE-800AV jellemzők:

 • 4 csatornás Digiális / Analóg Vision Mixer
 • Mix vagy Switch zökkenőmentesen bármely bemenetek között
 • Komponens Y.U.V, S-Video (Y/C) vagy Kompozit videó bemenetek
 • Komponens Y.U.V, S-Video (Y/C) és Kompozit videó kimenetek
 • Dual channel TBC Y.U.V-vel
 • 4:2:2 Frame szinkronizáló
 • Beépített RGB Colour Processor memóriával
 • Programozható Mosaic Effeketek Joystick pozícionálással
 • Digitális effektek, mint az A/B Roll, A/B Dissolve, Chroma-Keying, Mosaic, PIP, Strobe, Fade és Wipe
 • Négy sávos sztereó hangkeverő sztereó mikrofon és fejhallgató csatlakozókkal
 • 30 gyors, előre programozható Playback funkció gomb
 • Alumínium hordtáskával a jó hordozhatóság és kiválló védelem érdekében
 • Bővíthető DV bemenetekkel, DV kimenetekkel és SDI kimenetekkel

Mellékelt tartozékok:

 • AC / DC tápegység
 • AC Lead
 • Alumínium hordtáska
 • 2 x 1.2M S-Video kábel
 • 1 x GPI kábel

Datavideo árlista »

SE-500 - 4 Csatornás Analóg Keverő / Switcher

Datavideo SE-500 - 4 Csatornás Analóg Keverő / Switcher

A Datavideo SE-500 4 csatornás Vision Mixer DV25 (Firewire), Komponens (Y:U:V), S-Video (Y/C) és Kompozit video bemenetekkel.
Lehetőség van Dissolve, Fade, Wipe, Splits, PIP és Colour Processor használatára.
A csatornák belső szinkronizálása a beépített kétcsatornás TBC 4:2:2 frame synchroniser-el történik. Komponens (YUV) kimenet breakout kábelen keresztül, S-Video (Y/C) vagy Kompozit videó kimenet.
A Datavideo SE-500 egyedülálló módon jeleníti meg mind a 4 bemenetet egy egyszerű quad kábelen keresztül, minden bemenethez Tally Light kijelzést biztosítva. Ezáltal válik lehetővé csupán 2 monitor használata – egy az összes bemenethez és egy a kimenethez. A bemeneti kijelző autómatikusan váltja az előnézeti képet a következő átmenethez igazodva.
Az eszköz kezelhető manuálisan, vagy vezérelhető az RS-232 interfészen keresztül. Ideális megoldás az iskolák, kis stúdiók, klubbok és szórakozóhelyek számára.

Datavideo SE-500 jellemzők:

 • 4 csatornás Analóg Vision Mixer
 • S-Video (Y/C) vagy Kompozit videó bemenetek
 • Komponens YUV / S-Video (Y/C) / 2 x Kompozit videó kimenet
 • 1 x Sztereó (Aszimmetrikus) 2 x Mikrofon bemenet
 • Sztereó (Aszimmetrikus) kimenet
 • Quad View kijelző kimenet
 • Tally kijelző
 • Preview kimenet
 • Finom T-bar vezérlő
 • Dual Channel TBC 4:2:2 Frame synchroniser-el
 • Tally Light kimenet

Mellékelt tartozékok:

 • 2 x BNC to RCA 1.2m kábel
 • 1 x S-Video 1.2m kábel
 • 1 x YUV Breakout kábel (BNC x 3 - S(Y/C)+BNC kábel) 1.2m
 • 1 x RCA to RCA sztereó kábel 1.5m
 • 2 x BNC to RCA csatlakozó
 • 1 x AC/DC adapter

Datavideo árlista »

ForA VPS-500CK - YUV Chroma keyer

Datavideo SE-2000 - HD Digital Video Switcher

Datavideo SE-2000, the first truly affordable full high definition 4 channel switcher designed to excel in today’s most demanding high-definition production environments, the brand-new SE-2000 video switcher not only meets the highest broadcast standards, but also provides an array of simple-to-operate features. Whether you’re conducting a live outside broadcast or shooting inside a production studio, the Datavideo SE-2000 portable full 10 bit HD video switcher enable you to switch seamlessly between video sources and blend high-quality digital content from computers on the fly.

Datavideo SE-2000 jellemzők:

 • Full HD 1920 x1080i and 1280 x720p.
 • Input: Choose between 4 x HD-SDI and 1 DVI-D or 3 x HD-SDI and 2 x DVI-D
 • Output: HD-SDI & HD-YUV HD & DVI-D
 • Multi-screen display
 • DVI-D allows for easy integration with titling software like Datavideo CG-100
 • LOGO insertion
 • Four-channel XLR audio input
 • Audio follow video
 • Lumakey for easy subtitling
 • Advanced Picture in Picture features
 • Mixing and Wipes (13 + wipe patterns, borders & sharp)
 • Five special effect shortcut keys for fast access.
 • Memory for five user pre-set .
 • Built in tally feature
 • RS-232 control interface for integration to existent equipment
 • 12v DC operation (supplied with mains DC adapter)

Datavideo árlista »

Datavideo árlista »

Datavideo LCD monitorok »

Megjelent: 8087 alkalommal